Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Városunk

Fesztiválok

Országos Mazsorett Fesztivál

Sárváron a mazsorettek menete, tánca és bája már több mint húsz éve varázsolja el az Országos Mazsorett Fesztivál közönségét, a rendezvény a nyári fesztiválszezon nyitánya is.

Bővebben...

Sárvári Sörexpressz és Fúvószenei Várfesztivál

A nagy múltú sárvári fúvószenei fesztivál a hagyományos fúvószenei értékek bemutatása mellett ma már nagy hangsúlyt fektet a vendégcsalogató, látványos elemekre is.

Tovább...

Nádasdy Történelmi Fesztivál

Sárvár egyedülálló, történelmi korokat idéző rendezvénye egy hétvége erejéig a török kori mezőváros lakóinak, vitézeinek életét varázsolja a Nádasdy-várba, és az azt körülvevő várparkba.

Tovább...

Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál

Motorcsodák, utcai bemutatók, dübörgő rockzene és jó társaság festői környezetben, a Nádasdy-várban minden év augusztus elején.

Tovább...

Nemzetközi Folklórnapok

A város egyik legerősebb hagyománya a Nemzetközi Folklórnapok, amely nagyszabású fesztiválnyitóval veszi kezdetét. Nemcsak Európából, hanem más földrészekről is érkeznek néptáncosok, hogy bemutatkozzanak Magyarország egyik legrégibb fesztiválján.

Tovább...

Sárvári Városfesztivál

Sárvár legfiatalabb fesztiváljának hagyományát a várossá avatás 50 éves évfordulója alkalmából szervezett programsorozat teremtette meg 2018-ban a Posta téren, így 2019-ben már Sárvár 50+ néven került sor a Nemzetközi Folklórnapokhoz kapcsolódó rendezvény megszervezésére.

Tovább...

Sárvári Advent

Sárvár az adventi időszakban is gazdag programkínálattal várja a város lakóit és az ide látogatókat. Adventi vásár és változatos szabadtéri előadások teszik meghittebbé az ünnepi készülődést.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!