Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Sárvári Média

Sárvári Televízió

Új korszakába lépett a helyi televíziózás, így a Sárvári Televízió is, hiszen egyre többen nem a televízió képernyője előtt ülve, hanem a közösségi felületeken böngészve követik műsorainkat, tudósításainkat. Mindennél fontosabb lett a naprakész, pontos tájékoztatás!

Sárvári Televízió

A rendszerváltás, a demokrácia tömegtájékoztatási igénye hozta létre a helyi televíziózást Sárváron is. 1993 októberében megalakult a Sárvári Városi Televízióért Egyesület helyi fiatal értelmiségiek összefogásának köszönhetően.  1994. március 22-én az egyik helyi kábelrendszeren keresztül továbbították első adásukat. Egy garázsban volt az első stúdióhelyiségük, első technikai eszközeiket pedig a Sága Kft. támogatásával vásárolták. Később a sárvári önkormányzat elkezdte támogatni az egyesület működését, és ingyenes helyiséget is biztosított számukra.

Sárvári Televízió

1999-ben létrejön a Sárvári Média Kht., amely Sárvári Televízió néven kezdte meg a műsorszolgáltatását. A 100 %-ban önkormányzati tulajdonú céggel megteremtődött a sikeres gazdálkodás alapja, és javultak a technikai feltételek is. A televíziós stáb összetétele nem változott, hetente jelentkeztek új műsorral.

Sárvári Televízió

2004-ben új ügyvezetője lett a cégnek, és a tulajdonos sárvári önkormányzat célként fogalmazta meg egy médiacentrum létrehozását, valamint új kollégák, pályázati források bevonását a működtetésbe. 2005-től az önkormányzati lapot, a Sárvári Hírlapot is a társaság adja ki, és a város hivatalos honlapját, a www.sarvarvaros.hu-t is a Kft. működteti. 2009-től Sárvári Média Nonprofit Kft. néven működik tovább a cég, 2012-től új, korszerű stúdióban. 2017-ben a Sárvár Rádió működtetője is a Média Kft. lett, ezzel teljessé vált médiaszolgáltatói tevékenysége.

Sárvári Televízió

A műsorszolgáltatást Sárvár két kábelrendszerén keresztül végzi a Média Kft., adása 4300 háztartásba jut el. Hetente új közéleti magazint, stúdióbeszélgetéseket készít a stáb, a helyi sportegyesületek csapatainak mérkőzései, a képviselő- testületi ülések, az ünnepekhez kapcsolódó tematikus magazinok szerepelnek a televízió műsorán.

Sárvári Televízió

A Sárvári Televízió műsorai a www.sarvartv.hu weboldalon, a televízió YouToube - csatornáján és a facebook.com/sarvari.televizio oldalon is megtekinthetőek. A közösségi felületek új távlatokat nyitottak a helyi televíziózás előtt, hiszen egyrészt lehetővé vált adásainak eljuttatása az ország, sőt a világ bármely tájára az interneten keresztül, másrészt tízezreket érhetünk el műsorainkkal, tudósításainkkal ezeken a felületeken keresztül.

Sárvári Televízió

A Sárvári Televízió célja a város kommunikációjának javítása, a lakosság tájékoztatása, minél szélesebb körű információkkal való ellátása, a helyi értékek összegyűjtése és bemutatása.

Legyen a nézőnk! Válassza a Sárvári Televíziót!
Sárvári Televízió

Sárvári Média Nonprofit Kft.

9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 4.

Tel: +36 95 320 261, +36 30 39 68 086

e-mail: sarvartv@sarvar.hu

Weboldal: http://www.sarvartv.hu

Facebook: sarvari.televizio

Hirdetésfeladás:

Tel: +36 30 45 75 035

e-mail: hirlap@sarvar.hu

Értesüljön elsőként városunk híreiről!