Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Turizmus

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

2021.01.04

A fürdő évszaktól és időjárástól függetlenül minden korosztály számára maradandó élményt jelent, hírnevét nemzetközileg elismert gyógyvizének köszönheti. A fürdőbelépő megvásárlásával a fürdő teljes területe, összes medencéje és csúszdája használható. Irány Sárvár, kalandra fel!

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

H-9600 Sárvár Vadkert u. 1.

Tel: +36 95 523 600

E-mail: info@sarvarfurdo.hu

Weboldal: https://www.sarvarfurdo.hu/

Facebook: sarvarfurdo

Sárvárfürdő hírei

Polgármesteri bejárás a Sárvárfürdőn

2022.06.13

Polgármesteri bejárás a Sárvárfürdőn

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben tett bejárást a nyári részleg megnyitása után Kondora István polgármester Kántás Zoltán fürdőigazgatóval és a gyógyfürdő vezetőivel. A Sárvárfürdőben a strand megnyitásával a fürdő minden szolgáltatása elérhető. Az elmúlt időszak a teljes nyitásra való felkészüléssel telt.

Bővebben...

Kinyitott a Sárvárfürdő strandja!

2022.05.31

Kinyitott a Sárvárfürdő strandja!

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő strandja május 27-én kinyitott, és vidám gyermeknapi programokkal is készültek a nyitásra. A június 3-i hétvégén a hullámmedencét és a hátsó óriáscsúszdákat is birtokba vehetik a vendégek.

Bővebben...

Nádasdy-vár

Nádasdy-vár Sárvár
Bővebben...

Sárvári Arborétum

Sárvári Arborétum
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »