Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Felhasználási feltételek

Azzal, hogy belép a www.sarvarvaros.hu weboldalra elfogadja az alábbi feltételeket:

A www.sarvarvaros.hu weboldalon szereplő információk tulajdonosa Sárvár Város Önkormányzata és a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal. 

A weboldal üzemeltetője a Sárvári Média Nonprofit Kft. A sarvarvaros.hu weboldalon található médiatartalmak a Sárvári Média Nonprofit Kft. ("Szolgáltató") szellemi tulajdonát képezik.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. fenntart minden általa megjelentetett médiatartalom bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Kft. által megjelentetett médiatartalmakat nemzetközi és magyar törvények védik.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a médiatartalmak egészének vagy részeinek (szöveg, fotó, videóanyag) felhasználása, terjesztése és értékesítése.

A médiatartalmak egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így többszörözött részek további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. által jegyzett médiatartalmak teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Tilos továbbá a Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a médiatartalmak tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Sárvári Média Nonprofit Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A Felhasználó e-mail címének megadásával feliratkozhat Hírlevél fogadására. A feliratkozáskor a Felhasználó nevének és e-mail címének megadása kötelező. Ezt követően a Felhasználó az e-mail címére a Szolgáltató által elküldött visszaigazolásban lévő link útján vagy egyéb, a Szolgáltató által meghatározott módon aktiválhatja feliratkozását. A Weboldalon és a Hírlevélben elérhető tartalmak

A Sárvári Média Nonprofit Kft. által megjelentetett médiatartalmakból értesüléseket átvenni csak a rá való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és csak az adott cikk címét és lead-jét veszi át, továbbá online megjelenés esetén aktív linket helyez el az átvett cikkbe, mely az eredeti megjelenésre mutat.

Kiemelt híreink

Új helyre költözik az STKH irodája

2023.12.01

Új helyre költözik az STKH sárvári irodája
Bővebben...

TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL

2023.11.21

TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »