Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Programok a mai napon

ZeneHáza 2024. tavaszi évad

ZeneHáza

2024. március 03. vasárnap - május 11. szombat

Négy előadás szerepel a ZeneHáza Sárvár tavaszi bérletsorozatában. A kínálatban elsőként Botos Éva „Slágerlista válltöméssel” című könnyűzenei stand up estje szerepel március 3-án 18 órától.

Tovább...

A FÖLD NAPJA 2024 - Rendezvénysorozat Sárváron

Sárvár

2024. április 19. péntek - április 22. hétfő

Április 22-én, a Föld Napján a világon mindenütt akciókat szerveznek, így Sárváron is. Idén először nemcsak ezen az egy napon, hanem az azt megelőző és következő napokon is programokkal várnak mindenkit a város több pontján.

Tovább...

Közelgő programok

Sárvár Sportnap 2024

Sárvár

2024. április 27. szombat
08:50

Április utolsó szombatján rendezik meg a Városi Sportnapot Sárváron! Tizenhat sportág tizenhat helyszínen. Alakíts csapatot! Méresd meg magad egyéniben is! Próbáld ki ügyességedet, kitartásodat és gyorsaságodat!

Tovább...

Újra jön a Futókörök Napja!

Csónakázó-tó

2024. április 27. szombat
09:00-17:00

Április 27-én (szombaton) az ország 20 különböző pontján lehet birtokba venni az Aktív Magyarországért felelős Államtitkárság támogatásával és a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) szakmai koordinálásával elkészült rekortán borítású futóköröket. Sárváron is várják a nevezőket!

Tovább...

Ajánljuk még...

Térjen be a Nádasdy a Nádasdy Ferenc Múzeumba!

Nádasdy Ferenc Múzeum

A Nádasdy Ferenc Múzeum keddtől vasárnapig 9-től 17 óráig várja a látogatókat. Érdemes megnézni történeti, huszár- és iparművészeti gyűjteményét!

Nézzen körül a múzeum oldalán...

Séta a Sárvári Arborétumban

Sárvári Arborétum

A Nádasdy-vár szomszédságában helyezkedik el a 9,2 hektár területű arborétum, ami országos jelentőségű védett természeti terület, és ahol a sárváriaknak is érdemes egy sétát tenni.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!