Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírarchívum

Elkezdődött a Berzsenyi utca felújítása Sárváron

Elkezdődött a Berzsenyi utca felújítása

2023.10.16

Október 10-én délelőtt megtörtént a munkaterület átadása a Berzsenyi utcában, majd el is kezdődött a felújítás. A Berzsenyi utca teljes hosszában, pályázati forrásból újulhat meg.

Tovább...
Az aradi vértanúkra és gróf Batthyány Lajosra emlékeztünk Sárváron

Az aradi vértanúkra és gróf Batthyány Lajosra emlékeztünk

2023.10.09

Az aradi vértanúkat és gróf Batthyány Lajos miniszterelnököt 174 évvel ezelőtt, 1849. október 6-án végezték ki, a bécsi forradalom és Latour császári hadügyminiszter meggyilkolásának első évfordulóján. A városi megemlékezésre a mártír miniszterelnök, Sárvár első választott országgyűlési képviselője, gróf Batthyány Lajos szobránál került sor.

Tovább...
Ülésezett a sárvári képviselő-testület

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2023.10.08

Nyári szünet utáni első rendes ülését tartotta a sárvári képviselő – testület szeptember 28-án, amely a Vas Megyei Kormányhivatal Sárvári Járási Hivatalának működéséről szóló beszámolóval kezdődött.

Tovább...
Megújul a Sárvárra bevezető út 600 méteres szakasza

Megújul a Sárvárra bevezető út 600 méteres szakasza - FRISSÍTVE

2023.10.07

1650 tonna aszfalt kerül a Sárvárra bevezető 10 méter széles útra! – hangzott el azon a sajtótájékoztató, amelyet Kondora István polgármester Ágh Péter országgyűlési képviselővel és Böröcz Miklóssal, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas megyei igazgatójával tartott szeptember 28-án.

Tovább...
150 éves a sárvári szervezett tűzoltóság

150 éves a sárvári szervezett tűzoltóság

2023.10.07

Szeptember 23-án a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltséggel és a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksággal közösen ünnepi állománygyűlés keretében emlékezett meg a sárvári szervezett tűzoltóság megalakulásának 150. évfordulójáról. Az ünnepi állománygyűlésen díszoklevelek és ajándéktárgyak átadására is sor került.

Tovább...
Díjazták a legvirágosabb sárvári ingatlanokat

Díjazták a legvirágosabb ingatlanokat

2023.10.02

A Virágos Sárvárért! környezetszépítő verseny díjátadó ünnepségét szeptember 22-én tartották meg a Hild parkban. Sárvár Város Önkormányzata idén is jutalmazta a legvirágosabb ingatlanokat. 2023-ban négy kategóriában adtak át elismerést: díjazták a legvirágosabb erkélyeket, házakat, vállalkozást és civil közösségi teret.

Tovább...
Együttműködési megállapodás a katasztrófavédelem és a sárvári média között

Együttműködési megállapodás a katasztrófavédelem és a sárvári média között

2023.10.02

Együttműködési megállapodást írt alá Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Sárvár Média Nonprofit Kft-vel szeptember 19-én Szombathelyen. A két fél stratégiai partnersége évekre nyúlik vissza.

Tovább...
Tizenötödik alkalommal szervezték meg a sárvári méhész napot

Tizenötödik alkalommal szervezték meg a sárvári méhész napot

2023.10.02

A Sárvár és Vidéke Méhész Egyesület szeptember 16-án immár 15. alkalommal szervezte meg a méhész napot Sárváron. Az eseménynek rendhagyó módon a Posta tér adott otthont. Méz- és sütikóstolás, kirakodóvásár, gyermekprogramok, táncbemutatók is várták az érdeklődőket a nyárias melegben.

Tovább...
Lomtalanítási tájékoztató 2023

Lomtalanítási tájékoztató 2023

2023.09.19

Az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. az idei évben is biztosítja a lakossági ügyfelei részére a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását. Sárvár település közigazgatási területén az éves lomtalanítás három körzetben, három időpontban kerül megszervezésre.

Tovább...
Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron!

2023.09.18

Szeptember 21-én, csütörtökön ismét állásbörzét szervez Sárváron a Változó Világért Alapítvány. Helybe jönnek a munkáltatók, akik munkavállalókat keresnek a környékben élők közül.

Tovább...
Az édesanyákat köszöntötték a sárvári Városházán

Az édesanyákat köszöntötték a Városházán

2023.09.18

A Sárvári Védőnői Szolgálat munkatársai az anyatejes világnap alkalmából rendeztek ünnepséget a Városházán. A gyermeküket anyatejjel tápláló édesanyákat köszöntik ezen a napon.

Tovább...
Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben Sárváron

Változik a betegellátás rendje a 2-es számú felnőtt körzetben

2023.09.15

Szeptember 18-tól változik a betegellátás rendje a 2. számú felnőtt háziorvosi körzetben. A helyettesítő orvos Dr. Tóth Renáta belgyógyász és háziorvostan szakorvos lesz. A rendelési idő módosul, keddenként 14:30 és 18:00 között, valamint csütörtökönként 8:00 és 12:00 között várják a betegeket.

Tovább...

Kiemelt híreink

Új helyre költözik az STKH irodája

2023.12.01

Új helyre költözik az STKH sárvári irodája
Bővebben...

TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL

2023.11.21

TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »