Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Elektronikai hulladék és használt gumiabroncs gyűjtés

2024.01.16

Sárvár Város Önkormányzata a sárvári lakóhellyel rendelkező magánszemélyek számára lehetőséget biztosít arra, hogy az elektronikai hulladék körébe tartozó háztartási eszközöket (például: hűtő, Tv, mikrohullámú sütő stb.), továbbá a használt gumiabroncs hulladékot leadják.

A Hegyközségben lehet leadni az elektronikai hulladékot

A gyűjtés helye: az említett hulladékok gyűjtése a Sárvár-Hegyközség Vöröskavicsos utca végén található régi hulladéklerakó (ld. térképrészlet)

Az elektronikai hulladék leadására vasárnapot kivéve, március 20. (szerda) – március 28. (csütörtök) és április 2. (kedd) – április 6. (szombat) közötti időszakban, 8 óra és 17 óra között lesz lehetőség.

Áprilisban gyűjtik ismét a használt gumiabroncsot

A gumiabroncs hulladék leadására vasárnapot kivéve, április 15. (hétfő) - április 27. (szombat) közötti időszakban, 8 óra és 17 óra között lesz lehetőség.

A hulladék leadása kizárólag sárvári lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező magánszemélyek számára lakcímkártya bemutatása ellenében lehetséges.

A fenti gyűjtési időszak teljes időtartama alatt egy sárvári magánszemély csak egy alkalommal adhat le hulladékot az alábbiak szerint:

- legfeljebb 1 m3 elektronikai hulladék adható le

- legfeljebb 4 darab, 3,5 tonna össztömeget meg nem haladó gépjármű használt gumiabroncsa adható le.

 

Együttműködésüket köszönjük!

Sárvár Város Önkormányzata

További híreink

Közel két milliárdos high-tech fejlesztést adtak át a Ságában

2024.05.23

Csaknem kétmilliárd forint értékben adtak át új, robotizált gépeket a Sága Foods Zrt. sárvári üzemében. A beruházás a Nemzetgazdasági Minisztérium Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programjának köszönhetően valósulhatott meg. Ez a fejlesztés előszobája annak a nagyberuházásnak, amelynek keretében megépül városunkban az új Sága-üzem.

Tovább...

Tovább javul a Kertváros csapadékvíz-elvezetése

2024.05.22

A Kertváros csapadékvíz-elvezetésének javítása is része az „Élhető Sárvár” elnevezésű projektnek, amelyben több fontos beruházás valósulhatott meg az elmúlt időszakban Sárváron. A Kertváros esetében a lakosságot is bekapcsolták a projektbe, és egy szemléletformáló akció keretében esővízgyűjtő hordókat kaphattak a beruházással érintett utcák lakói.

Tovább...

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!