Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Felhasználási feltételek

Azzal, hogy belép a www.sarvarvaros.hu weboldalra elfogadja az alábbi feltételeket:

A www.sarvarvaros.hu weboldalon szereplő információk tulajdonosa Sárvár Város Önkormányzata és a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal. 

A weboldal üzemeltetője a Sárvári Média Nonprofit Kft. A sarvarvaros.hu weboldalon található médiatartalmak a Sárvári Média Nonprofit Kft. ("Szolgáltató") szellemi tulajdonát képezik.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. fenntart minden általa megjelentetett médiatartalom bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Kft. által megjelentetett médiatartalmakat nemzetközi és magyar törvények védik.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a médiatartalmak egészének vagy részeinek (szöveg, fotó, videóanyag) felhasználása, terjesztése és értékesítése.

A médiatartalmak egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így többszörözött részek további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Sárvári Média Nonprofit Kft. által jegyzett médiatartalmak teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Tilos továbbá a Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a médiatartalmak tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Sárvári Média Nonprofit Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A Felhasználó e-mail címének megadásával feliratkozhat Hírlevél fogadására. A feliratkozáskor a Felhasználó nevének és e-mail címének megadása kötelező. Ezt követően a Felhasználó az e-mail címére a Szolgáltató által elküldött visszaigazolásban lévő link útján vagy egyéb, a Szolgáltató által meghatározott módon aktiválhatja feliratkozását. A Weboldalon és a Hírlevélben elérhető tartalmak

A Sárvári Média Nonprofit Kft. által megjelentetett médiatartalmakból értesüléseket átvenni csak a rá való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és csak az adott cikk címét és lead-jét veszi át, továbbá online megjelenés esetén aktív linket helyez el az átvett cikkbe, mely az eredeti megjelenésre mutat.

Értesüljön elsőként városunk híreiről!