Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A fürdő évszaktól és időjárástól függetlenül minden korosztály számára maradandó élményt jelent, hírnevét nemzetközileg elismert gyógyvizének köszönheti. A fürdőbelépő megvásárlásával a fürdő teljes területe, összes medencéje és csúszdája használható. Irány Sárvár, kalandra fel!

Nem csak nyáron...

Kukoricza Jancsi és a pályaválasztási pánik - Múzeumi séta

A múzeum Petőfi Sándor János vitéz című elbeszélő költeményének egyik kulcsjelenetéből kiindulva hívja sétára vendégeit. Magyarország egyetlen állandó huszárkiállítása kiváló lehetőség arra, hogy felelevenítsük régi korok csatáit, illetve a huszárok szerepét az ütközetekben.

Tovább...

Nádasdy-vár

Sárvár kulturális életének meghatározó intézménye a várban működő Nádasdy Kulturális Központ, amely egész évben irodalmi és zenei kínálattal, könnyű- és komolyzenei fesztiválokkal várja a látogatókat. A kulturális központ működteti Sárvár kortárs művészeti kiállítótermét, a Galeria Arcist.

Részletek...

Sárvári Arborétum

A Nádasdy-vár szomszédságában helyezkedik el a 9,2 hektár területű arborétum, ami országos jelentőségű védett természeti terület. Az arborétumban jelenleg mintegy 300 fa- és cserjefaj, -fajta található. Vas megye arborétumai közül a legelső írásos emlékek Sárváron fedezhetők fel.

A természetben...

Sárvár, a Gyógyhely

Sárvár 2012. október 19-én ünnepélyes keretek között vehette át a gyógyhely minősítésről szóló oklevelet. „Sárvár – Gyógyvarázs” és „Sárvár – Arborétum” elnevezéssel egy egyéves eljárást követően a város két területe is megkapta a gyógyhelyi minősítést. Hosszú évtizedek munkájáról, eredményeiről kellett a városnak számot adnia a gyógyhellyé minősítési eljárás során.

Tovább olvasom...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »