Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Eső áztatta az idei Vármeetinget

2023.08.29

Az idei évben nem fogadta kegyeibe az időjárás a XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál szervezőit. Már a nulladik napon Kowáék koncertje végén megjött az égi áldás, amellyel aztán augusztus 3-a és 6-a között folyamatosan meg kellett küzdeni.

Kowalsky meg a Vega a nulladik napon zenélt

A XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál, az első fellépője a Phoenix RT volt. Ekkor köszöntötték Králl Csaba főszervezőt Moto Guzzis barátai születésnapja alkalmából a színpadon, amely éppen a Vármeeting Sárvár nulladik napjára esett! A Kowalsky meg a Vega indította be a XXII. Vármeeting nulladik napját.  21 óra után néhány perccel léptek színpadra Kowáék, akik rendszeres résztvevői a fesztiválnak. Több ezer ember énekelte, táncolta a zenekarral együtt számaikat. A közönség nagy részét a koncert vége felé leszakadó eső sem tudta eltántorítani a színpad közeléből.

A XXII. Vármeeting  Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál 1. napján ismét megérkezett az égi áldás!  A Depresszió és az Omen zenekarok nyitották a programot. Az est legjobban várt fellépője a Tankcsapda volt! Lukács Laci, Fejes Tamás és Sidlovics Gábor „Sidi” rendszeres fellépői a Vármeetingnek! Ahogy Laci fogalmazott: „Sárvár és a zenekar közös történetének első esős estéjén színpadon a Tankcsapda.” A szakadó eső sem tántorította el a leglelkesebb rajongókat a színpadtól.

Eső áztatta az idei Vármeetinget

A XXII. Vármeeting – Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál 2. napja streetfighter show-val indult. Borbély Kornél és Kötél István izzította az aszfaltot a Sárvár Aréna előtti aszfalton.

A parkolóban Kiss Norbi négyszeres EU-bajnok kamionversenyző tartott bemutatót.

A program a Solti Bikák kötélhúzó bemutatójával folytatódott. A Vármeeting motorosaiból verbuválódott csapattal mérték össze erejüket, ebben a versenyben esélye sem volt a motoros csapatnak.  A bemutatón jelen lévő gyermekeket is beavatták a kötélhúzás rejtelmeibe.

Idén is közkedvelt volt a Lord zenekar

A motoros felvonulá is új helyszínről, a Sárvár Aréna mellől indult. Idén a Wild West Truck Fest Sárvár kamionos résztvevői is nagy számban csatlakoztak hozzájuk!

A XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál zárónapján a Lord zenekar már a koraesti órákban megtöltötte a vár udvarát. Paksi Endre és csapata, az Ossian felforrósította a hűvös estét, aztán a Road zenekar metál zenéje ismét megrezegtette a vár falait.

Sokan összegyűltek a Nádasdy-vár udvarán

További híreink

Győrfi Pál tartott sajtótájékoztatót az ügyeleti rendszerről

December 1-jén elindult az új ügyeleti rendszer

2023.12.04

December 1-jén elindult az Országos Mentőszolgálat által működtetett új orvosi ügyeleti rendszer Vas vármegyében is. Győrfi Pál, az OMSZ sajtószóvivője Szombathelyen tartott sajtótájékoztatót, amelyen Sárvár képviseletében Szabó Zoltán alpolgármester is részt vett.

Tovább...
Ingyenes notebookokat kaptak a sárvári diákok

Ingyenes notebookokat kaptak a sárvári diákok

2023.12.04

Új, modern notebook-okat adtak át a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola hetedik évfolyamos diákjainak. Az átadáson Kondora István polgármester Szijártó Zsolt intézményvezetővel és Rozmán László tankerületi igazgatóval köszöntötte a tanulókat és szüleiket.

Tovább...
Családbarát emlékhely lett a Nádasdy-vár

Családbarát emlékhely lett a Nádasdy-vár

2023.12.04

2023-ban első alkalommal hirdette meg a Nemzeti Örökség Intézete és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete a Családbarát Emlékhely díjat, azzal a céllal, hogy az emlékhelyeket a családok igényeihez igazodva alakítsák ki, azok vonzók legyenek a családok számára.

Tovább...
Új helyre költözik az STKH sárvári irodája

Új helyre költözik az STKH irodája

2023.12.01

Az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft Szatmár utcai Ügyfélszolgálati Irodája december 4-től új helyszínre költözik.

Tovább...
LED-csereprogram, új orvosi ügyelet, új gyermekorvos Sárváron

LED-csereprogram, új orvosi ügyelet, új gyermekorvos

2023.11.23

November 21-én ülésezett a sárvári képviselő-testület, több önkormányzati rendeletet is módosítottak a városatyák.

Tovább...
Kondora István, Dr. Máhr Tivadar, Dr. Palatka János, Szabó Zoltán az új rendelőben

Épül az új gyermekorvosi rendelő

2023.11.22

Két új gyermekorvosi rendelőt alakítanak ki a volt tüdőgondozó épületében. Az építkezés helyszínén járt Kondora István polgármester Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterekkel, továbbá Dr. Palatka Jánossal, a város új gyermekorvosával.

Tovább...

Kiemelt híreink

Új helyre költözik az STKH irodája

2023.12.01

Új helyre költözik az STKH sárvári irodája
Bővebben...

TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL

2023.11.21

TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »