Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

EU-s pályázatok

Egészségügyi alapszolgáltatási infrastruktúra fejlesztése Sárváron a 2. és a 3. számú gyermekorvosi körzetben - TOP_PLUSZ-3.3.2-21-VSI-2022-00004

Egészségügyi alapszolgáltatási infrastruktúra fejlesztése Sárváron

Sárvár Város Önkormányzata „Egészségügyi alapszolgáltatási infrastruktúra fejlesztése Sárváron a 2. és a 3. számú gyermekorvosi körzetben” című TOP_PLUSZ-3.3.2-21-VSI-2022-00004 azonosítószámú Széchenyi Terv Plusz program keretében felújítja, átalakítja, korszerűsíti a Sárvár, Rákóczi F. u. 21. szám alatti épület utcafronti épületrészét.

A tervezett fejlesztés célja, hogy az épületgépészeti, épületvillamossági, épületszerkezeti fejlesztés révén a jövőben orvosi rendelők elhelyezésére szolgáló épület belső és külső kialakítása korszerű, a mai kor követelményeinek megfelelő szakmai munka helyszínét teremtse meg, szolgálva ezzel a gyermekek érdekét éppúgy, mint az egészségügyi alapellátásban dolgozó munkavállalókét. A fejlesztés műszaki tartalma (határoló szerkezetek szigetelése, nyílászárócsere, napelemes rendszer telepítése, fűtéskorszerűsítés, villamos hálózat rekonstrukciója). Az épület egyes helyiségeinek belső átalakítása a jelenlegi épületnél gazdaságosabb, a szakmai munkának megfelelő terület kihasználást eredményez. Az udvarban kerékpártámaszok, babakocsi tároló, akadálymentes parkoló, és akadálymentesítést szolgáló rámpa kerül kialakításra. A tervezett váróhelyiség kialakítása (színvilág, plakátok, játszósarok stb.) a betegséggel küzdő gyermekek számára pedig barátságosabb várakozási lehetőséget fog biztosítani.

A projekt 200,00 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósul meg.

A támogatás intenzitása a projekt elszámolható összköltségének 100 %-a

A kivitelezés időszaka várhatóan 2023. június - 2024. június

 

A projektről további információ kérhető: Hangonyi Zoltán projektmenedzsertől (tel.: 30/9964246)

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Észrevétel bejelentése

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!