Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Oktatás, egészségügy

Oktatás, egészségügy

A városban két általános iskola és két középiskola működik. A középiskolák szerkezete illeszkedik az ipar és a turizmus két lábhoz, hiszen a műszaki szakiskola jellemzően az ipar igényeit elégíti ki, a turizmus szakiskolai oktatás pedig a turizmus szakmai oldalát erősíti. A több, mint 100 éves alapokon nyugvó gimnáziumi középiskolai oktatás lehetőséget ad a helyi és környékbeli fiataloknak, hogy egyetem előtti tanulmányaikat a városban végezzék.

A város egészségügyi hálózata fejlett, a háziorvosi és gyermekorvosi ellátás körzetekben szerveződik. A praxisok mindegyike aktív, az éjszakai ügyeletet közösségi társulási formában látják el az orvosok. A rendelők egy része teljesen új vagy felújított, modern körülmények között várja az ellátásra szorulókat. A városi rendelőintézet a szakrendeléseket gyűjti egységes rendszerbe, lényegében minden hagyományos szakterület helyben felkereshető. A laboratóriumi vizsgálatok a rendelőintézet keretein belül folynak, az ellátások megfelelő számú szakemberrel biztosítottak.

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Befektetés

Önkormányzat a gazdaságfejlesztés szolgálatában

Önkormányzat a gazdaságfejlesztés szolgálatában

Bővebben...

Közlekedés

Közlekedés - Sárvár

Bővebben...

Városi infrastruktúra

Városi infrastruktúra

Bővebben...

Népesség, munkaerőpiac, nyelvismeret

Népesség, munkaerőpiac, nyelvismeret

Bővebben...

Gazdaság

Gazdaság

Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »