Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Polgármesteri köszöntő
Várostörténet
Infotár
Egészségügyi információk
Fesztiválok
Önkormányzati cégek
Intézmények
Díszpolgárok
Testvérvárosok
Egyházak
Civil- és sportszervezetek

Fesztiválok

Sárvári Városfesztivál

Sárvár legfiatalabb fesztiváljának hagyományát a várossá avatás 50 éves évfordulója alkalmából szervezett programsorozat teremtette meg 2018-ban a Posta téren, így 2019-ben már Sárvár 50+ néven került sor a Nemzetközi Folklórnapokhoz kapcsolódó rendezvény megszervezésére.

Sárvári Városfesztivál

Hallgatjuk a zenét egész este, és otthon érezzük magunkat. Stílusok változnak, tempók gyorsulnak, majd lassulnak. Ülünk a padon, a széken, állunk a tömegben, tapsolunk, egyet csettintünk. Jó kedvünk van, mert együtt vagyunk. Ez a város nyári fesztiváljának üzenete.

Az életet együtt jó élni. A családdal, a barátokkal, az ismerősökkel, munkatársakkal. És valódi közösségekkel. Nem virtuális, egymás mellé sodort csoportokkal, hanem olyan emberekkel, akikkel személyesen tudunk szót váltani, kezet fogni és évente legalább egyszer egy jót beszélgetni. A Sárvári Városfesztivál erre kiváló alkalmat teremt. A programok hol csendesebbek a beszélgetéshez, hol hangosabbak a bulihoz, a tánchoz.

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Sárvári Advent

Sárvári advent
Bővebben...

Kiemelt híreink

Decemberben még egy alkalommal elszállítják a zöldhulladékot

2022.11.24

Decemberben még egy alkalommal elszállítják a zöldhulladékot
Bővebben...

ADVENT SÁRVÁRON 2022

2022.11.12

ADVENT SÁRVÁRON 2022
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »