Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Polgármesteri köszöntő
Várostörténet
Infotár
Egészségügyi információk
Fesztiválok
Önkormányzati cégek
Intézmények
Díszpolgárok
Testvérvárosok
Egyházak
Civil- és sportszervezetek

Fesztiválok

Sárvári Advent

Sárvár az adventi időszakban is gazdag programkínálattal várja a város lakóit és az ide látogatókat. Adventi vásár és változatos szabadtéri előadások teszik meghittebbé az ünnepi készülődést.

Sárvári advent

Mézeskalács és forralt bor illata szál a levegőben, miközben meghitt beszélgetések zajlanak a Posta térre kilátogató családok, baráti társaságok körében – ez a Sárvári Advent. 

A négyhetes forgatagban mindenki kedvére válogathat a programok és az árusok portékái közül. A rendezvények hátterét a város ünnepi fényekbe öltöztetett terei adják. A hétvégi közös adventi gyertyagyújtások a civil szervezetek közreműködésével zajlanak, igazi lelki töltekezést adva a térre kilátogatnak.

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Kiemelt híreink

Decemberben még egy alkalommal elszállítják a zöldhulladékot

2022.11.24

Decemberben még egy alkalommal elszállítják a zöldhulladékot
Bővebben...

ADVENT SÁRVÁRON 2022

2022.11.12

ADVENT SÁRVÁRON 2022
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »