Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Újra koncertek a várban

2021.06.28

Hosszú és nehéz kihagyás után újra zenei programokkal várják a közönséget a Nádasdy-várban. Az első koncerten a Balkan Fanatik köszöntötte pörgös, vidám hangulatú zenével a sárvári közönséget. Előzenekarként a Born Jovi Tribute Zenekar hangolta a közönséget Bon Jovi jól ismert dalaival.

Újra koncertek a sárvári várban

A Balkan Fanatik 2002-ben alakult, amikor az együttes tagjai több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött úgy döntöttek, hogy átlépik a műfaji és stílusbeli határokat és egyesítik zenei elképzeléseiket. A zenekar szinte küldetésének tekinti, hogy a hosszú pandémiát követően jól ismert dallamaikkal újrahangolják, felszabadítsák rajongóikat és általában a zene kedvelőit. Szeretnék elérni, hogy mindazok, akik korábban is koncertekre jártak, keljenek fel a fotelből és újra engedjék magukat elvarázsolni az élő zene minden hangjával.

Sárvári koncertjükre így azokkal a szerzeményeikkel érkeztek, melyek jó hangulatot teremtenek és megtáncoltatják hallgatóságukat. A produkció célja a zenei kultúrák, stílusok megismertetése nemcsak a magyar, hanem a más nyelven értőkkel is. Természetes ezért számukra, hogy dalaik több nyelven szólalnak meg.

Lepés Gábor és Tzortzoglou Jorgosz elmondta, hogy a járvány időszakát új dalok írása mellett videóklippek készítésével töltötték. Az együttes tagjai idén a koncert felkérések teljesítése mellett nagy erővel készülnek jövő évi jubileumukra is. A számos magas díjjal kitüntetett produkció húsz esztendős fennállásának a megünneplését többek közt korábbi együttműködőikkel közösen tervezi. Nemcsak egy jubileumi nagykoncerttel készülnek, hanem egy korong megjelentetése is céljaik között szerepel.

További híreink

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.07.20

A képviselők módosították a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló rendeletet, kezdeményezték a sárvári gyermekorvosi alapellátási körzetek átalakítását, hozzájárultak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új beruházásához.

Tovább...

Telt házzal robogott be a Sörexpressz a Nádasdy-várba

2024.07.20

Pénteken este kezdetét vette a Sörexpressz és XXIV. Sávári Fúvószenei Várfesztivál a Nádasdy-vár Sárvárban. A Sárvári Koncertfúvószenekar rendezvényét Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg előbb a rendezvény színpadán, majd ingyenes sörcsapolással.

Tovább...

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!