Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” szervezői

2022.02.22

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” egészséges életmódot népszerűsítő program szervezői. A találkozót Dr. Máhr Tivadar alpolgármester hívta össze, aki az ötletgazdája és a koordinátora a „Mozdulj Sárvár!-nak. Sportegyesületek vezetői, edzők, testnevelő tanárok vettek részt a Városházán tartott megbeszélésen.

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” szervezői

Az alpolgármester felidézte, hogy a tavalyi évben a pandémia miatt elmaradt a programsorozat, de reményeik szerint idén régi és új programelemekkel folytatódhat a kezdeményezés.

- A cél az ugyanaz, mint évekkel korábban volt, tehát hogy tegyük sportossá, tegyük dinamikussá a várost. Próbáljunk meg olyan közösségi eseményeket szervezni, amelyre sokan eljönnek, ezáltal sportolnak, és ezen keresztül persze egészségesen élünk, és talán egy kicsit irányt is tudunk mutatni, hogy nekünk, Sárváriaknak ez fontos – hangsúlyozta.

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” szervezői

A tervek szerint idén a Sárvár Arénában rendezik meg a hagyományos teremtájfutást, április 23-ra tervezik a Városi Sportnapot és a táncvilágnapi gálát. Ebben az évben is lesz „Fut a Sárvár! Gurul a Sárvár!” futó- és görkorcsolya fesztivál, valamint szezonnyitó sportnap a Sárvárfürdőn. Haraszti Zsolt, a Sárvári Kinizsi Sportegyesület elnöke és Csonka László kézilabda szakosztályvezető ötlete nyomán két új programelemmel is bővülhet a rendezvénysorozat, így a nagy sportágválasztóval és a szilveszteri sportgálával, amelyeket a Sárvár Arénában szeretnének megrendezni.

További híreink

November 3-ig lehet pályázni a Bursa Hungarica ösztöndíjra Sárváron

November 3-ig lehet pályázni a Bursa Hungarica ösztöndíjra

2022.09.29

Sárvár Város Önkormányzata 2022-ben is csatlakozott a felsőoktatási intézmények hátrányos szociális helyzetű hallgatói, illetőleg felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2023. évi fordulójához.

Tovább...
Adatkábeleket fektetnek Sárváron

Adatkábeleket fektetnek Sárváron

2022.09.26

A Magyar Állam és az Európai Unió finanszírozásával az MVM NET Távközlési Szolgáltató Zrt. megbízásából az országos optikai hálózatok fejlesztésére, ennek keretében adatkábelek fektetésére kerül sor Sárváron.

Tovább...
Tájékoztatás vízkorlátozásról Sárvár

Tájékoztatás vízkorlátozásról

2022.09.26

A VASIVÍZ ZRt. tájékoztatása szerint rekonstrukciós, felújítási munkálatok miatt a vízszolgáltatás szünetelni fog 2022. szeptember 27-én kedden várhatóan 8.00 óra és 13.00 óra közötti időtartamban az alábbi területen:

Tovább...
Emelkedett a fűtéstámogatás mértéke és bővült a jogosultak köre Sárváron

Emelkedett a fűtéstámogatás mértéke és bővült a jogosultak köre

2022.09.23

A nyári szünet utáni első rendes ülését tartotta csütörtökön a sárvári képviselő-testület, ahol több rendeletet is módosítottak, és a város fejlődését meghatározó ügyekről is döntöttek.

Tovább...
Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról

2022.09.23

A rezsiköltségek emelkedése miatt, annak érdekében, hogy a leginkább rászorulókat az önkormányzat a lehetőségeihez képest minél nagyobb mértékben támogathassa, az egyedi fűtési támogatásra jogosultak körét a Képviselő-testület az elmúlt ülésén hozott döntésével a nagycsaládosok és a nyugdíjasok mellett kiterjesztette a gyermeküket egyedül nevelő szülőkre is.

Tovább...
Lakossági barnakőszén felmérés indult Sárváron

Lakossági barnakőszén felmérés indult

2022.09.22

A Belügyminisztérium az önkormányzatok közreműködését kérte a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények felmérésében. Sárvár Város Önkormányzata arra kéri a város lakosságát, hogy aki lakóingatlana fűtéséhez barnakőszenet is felhasznál, jelezze a felhasználni tervezett kőszén mennyiségét.

Tovább...

Kiemelt híreink

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról

2022.09.23

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról
Bővebben...

Lakossági barnakőszén felmérés indult

2022.09.22

Lakossági barnakőszén felmérés indult Sárváron
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »