Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Eső áztatta az idei Vármeetinget

2023.08.29

Az idei évben nem fogadta kegyeibe az időjárás a XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál szervezőit. Már a nulladik napon Kowáék koncertje végén megjött az égi áldás, amellyel aztán augusztus 3-a és 6-a között folyamatosan meg kellett küzdeni.

Kowalsky meg a Vega a nulladik napon zenélt

A XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál, az első fellépője a Phoenix RT volt. Ekkor köszöntötték Králl Csaba főszervezőt Moto Guzzis barátai születésnapja alkalmából a színpadon, amely éppen a Vármeeting Sárvár nulladik napjára esett! A Kowalsky meg a Vega indította be a XXII. Vármeeting nulladik napját.  21 óra után néhány perccel léptek színpadra Kowáék, akik rendszeres résztvevői a fesztiválnak. Több ezer ember énekelte, táncolta a zenekarral együtt számaikat. A közönség nagy részét a koncert vége felé leszakadó eső sem tudta eltántorítani a színpad közeléből.

A XXII. Vármeeting  Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál 1. napján ismét megérkezett az égi áldás!  A Depresszió és az Omen zenekarok nyitották a programot. Az est legjobban várt fellépője a Tankcsapda volt! Lukács Laci, Fejes Tamás és Sidlovics Gábor „Sidi” rendszeres fellépői a Vármeetingnek! Ahogy Laci fogalmazott: „Sárvár és a zenekar közös történetének első esős estéjén színpadon a Tankcsapda.” A szakadó eső sem tántorította el a leglelkesebb rajongókat a színpadtól.

Eső áztatta az idei Vármeetinget

A XXII. Vármeeting – Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál 2. napja streetfighter show-val indult. Borbély Kornél és Kötél István izzította az aszfaltot a Sárvár Aréna előtti aszfalton.

A parkolóban Kiss Norbi négyszeres EU-bajnok kamionversenyző tartott bemutatót.

A program a Solti Bikák kötélhúzó bemutatójával folytatódott. A Vármeeting motorosaiból verbuválódott csapattal mérték össze erejüket, ebben a versenyben esélye sem volt a motoros csapatnak.  A bemutatón jelen lévő gyermekeket is beavatták a kötélhúzás rejtelmeibe.

Idén is közkedvelt volt a Lord zenekar

A motoros felvonulá is új helyszínről, a Sárvár Aréna mellől indult. Idén a Wild West Truck Fest Sárvár kamionos résztvevői is nagy számban csatlakoztak hozzájuk!

A XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál zárónapján a Lord zenekar már a koraesti órákban megtöltötte a vár udvarát. Paksi Endre és csapata, az Ossian felforrósította a hűvös estét, aztán a Road zenekar metál zenéje ismét megrezegtette a vár falait.

Sokan összegyűltek a Nádasdy-vár udvarán

További híreink

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.07.20

A képviselők módosították a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló rendeletet, kezdeményezték a sárvári gyermekorvosi alapellátási körzetek átalakítását, hozzájárultak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új beruházásához.

Tovább...

Telt házzal robogott be a Sörexpressz a Nádasdy-várba

2024.07.20

Pénteken este kezdetét vette a Sörexpressz és XXIV. Sávári Fúvószenei Várfesztivál a Nádasdy-vár Sárvárban. A Sárvári Koncertfúvószenekar rendezvényét Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg előbb a rendezvény színpadán, majd ingyenes sörcsapolással.

Tovább...

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!