Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Dübörgő motorok, teltházas koncertek

2021.08.15

Négynapos programmal ünnepelt a XX. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivál a Nádasdy-várban. Szinte minden este megtelt a neves hazai zenekarok koncertjeire a várudvar és sor került a hagyományos motoros felvonulásra is.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

– A jubileumra külföldi zenekarokat is hívtunk volna, de a vírushelyzet sok mindent felülírt. A rendezvény így is különleges élmény, hiszen a koncertek helyszíne európai viszonylatban egyedülálló. Sokan érkeztek Ausztriából és Németországból is – mondta el Králl Csaba főszervező. Idén is sátorozhattak a találkozóra jövő vasparipások a vár külső udvarán, tovább fokozva a fesztiválhangulatot.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

Csütörtökön, az első estén a Tortuga, az 50 éves fennállására készülő Lord és a Hooligans lépett színpadra. A több ezer rockrajongót péntek este az I’m Dorothy, az Alvin és a mókusok, a Tankcsapda és a Bad Ferro szórakoztatta.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

A csaknem félezer motoros szombaton délután vonult fel negyvenöt kilométeres útvonalon. A szombat esti fellépők: a Down For Whatever, a Pokolgép és a Road együttes. Ekkor köszöntötte a jubiláló rendezvényt és főszervezőjét, Králl Csabát Kondora István polgármester, valamint Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek.

Dübörgő motorok, teltházas koncertek a sárvári Vármeetingen

A hatalmas bulizós hétvégét a Con Classe, a Hollywood Rose, a Depresszió és a Kowalsky meg a Vega koncertje zárta.

További híreink

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.07.20

A képviselők módosították a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló rendeletet, kezdeményezték a sárvári gyermekorvosi alapellátási körzetek átalakítását, hozzájárultak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új beruházásához.

Tovább...

Telt házzal robogott be a Sörexpressz a Nádasdy-várba

2024.07.20

Pénteken este kezdetét vette a Sörexpressz és XXIV. Sávári Fúvószenei Várfesztivál a Nádasdy-vár Sárvárban. A Sárvári Koncertfúvószenekar rendezvényét Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg előbb a rendezvény színpadán, majd ingyenes sörcsapolással.

Tovább...

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!