Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

A szoros élbolyban harmadik helyen telel a Sárvár FC

2022.01.18

A Sárvár FC megyei első osztályban szereplő, Haraszti Zsolt edző által irányított, csapata ősszel lejátszott 15 mérkőzéséből tízet megnyert, 3 alkalommal játszott döntetlent, míg kétszer vesztesként hagyta el a pályát. Harminchárom megszerzett pontjával így a rendkívül szoros élbolyban a harmadik helyen áll a Király SE és a Celldömölk mögött.

A szoros élbolyban harmadik helyen telel a Sárvár FC

- A csapat összteljesítményét jónak értékelem, hiszen a szezon során kimondottan látványos mérkőzéseket is játszottunk, amelyeken mind a hozzáállással, mind a mutatott játékkal elégedett lehettem. Próbáltunk „játszó csapat” lenni, azaz labdabirtoklásra építeni a játékunkat, ami általában működött is. Legtöbbször persze az ellenfél nagyon mélyen védekező hadrendje is rákényszerített bennünket erre. Próbáltunk gyors passzos játékkal fölényt kialakítani, vagy bátor egyéni teljesítményekkel feltörni a betömörülő ellenfelet.  A nagyobb problémát inkább abban látom, hogy nem volt elég kiegyensúlyozott a teljesítményünk. Azon csapatok ellen, amelyek az élmezőnyhöz tartoznak minden mérkőzést győztesen vívtunk meg, egyedüli kivétel a Király SE volt, akivel döntetlent játszottunk. A bajnokság sereghajtói ellen viszont olyan mérkőzéseken, ahol nekünk állt a zászló, fontos pontokat hullattunk el. A jövőben azon kell dolgoznunk, hogy az úgynevezett „papírforma” meccseket is tudjuk hozni! Úgy gondolom, hogy a dobogós helyezéssel a vezetőség is elégedett, hiszen szoros az élmezőny, az első négy helyen telelő csapat három ponton belül van. Ami azt jelenti, hogy ez a bajnokság még nincs lefutva, közülük bárki – így mi is- felkerülhet a dobogóra, akár annak legmagasabb fokára is -értékelte az őszi teljesítményt Haraszti Zsolt.

 

Haraszti Zsolt edző a téli felkészülés programjáról is szólt.  - Január 17-én kezdjük meg a hathetesre tervezett felkészülést, amelyben heti 4 - 5 edzés vagy edzőmérkőzés szerepel. A felkészülési mérkőzéseken a szomszédos megyék NB 3-as, vagy a megyei bajnokság élmezőnyébe tartozó csapataival játszunk majd – szólt Haraszti Zsolt.

 

A szurkolókat a holtidényben leginkább foglalkoztató kérdés, hogy várható-e változás a keretben? Az edző erre válaszolva elmondta, hogy a téli időszakban nem könnyű a változtatás, mert az amatőr labdarúgásban év közben csak akkor lehet igazolni, ha az ellenfél csapata lemond valakiről. Így nagy változások nem várhatóak, néhány játékossal ugyan tárgyalnak, de konkrétumokról egyelőre nem tudtak beszámolni. A cél pedig tavaszra is a minél több győzelem, és a minél előkelőbb helyezés, szeretnének végig harcban állni a tavasszal a dobogós helyezésért, azon belül akár a legfényesebb éremért is!

További híreink

November 3-ig lehet pályázni a Bursa Hungarica ösztöndíjra Sárváron

November 3-ig lehet pályázni a Bursa Hungarica ösztöndíjra

2022.09.29

Sárvár Város Önkormányzata 2022-ben is csatlakozott a felsőoktatási intézmények hátrányos szociális helyzetű hallgatói, illetőleg felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2023. évi fordulójához.

Tovább...
Adatkábeleket fektetnek Sárváron

Adatkábeleket fektetnek Sárváron

2022.09.26

A Magyar Állam és az Európai Unió finanszírozásával az MVM NET Távközlési Szolgáltató Zrt. megbízásából az országos optikai hálózatok fejlesztésére, ennek keretében adatkábelek fektetésére kerül sor Sárváron.

Tovább...
Tájékoztatás vízkorlátozásról Sárvár

Tájékoztatás vízkorlátozásról

2022.09.26

A VASIVÍZ ZRt. tájékoztatása szerint rekonstrukciós, felújítási munkálatok miatt a vízszolgáltatás szünetelni fog 2022. szeptember 27-én kedden várhatóan 8.00 óra és 13.00 óra közötti időtartamban az alábbi területen:

Tovább...
Emelkedett a fűtéstámogatás mértéke és bővült a jogosultak köre Sárváron

Emelkedett a fűtéstámogatás mértéke és bővült a jogosultak köre

2022.09.23

A nyári szünet utáni első rendes ülését tartotta csütörtökön a sárvári képviselő-testület, ahol több rendeletet is módosítottak, és a város fejlődését meghatározó ügyekről is döntöttek.

Tovább...
Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról

2022.09.23

A rezsiköltségek emelkedése miatt, annak érdekében, hogy a leginkább rászorulókat az önkormányzat a lehetőségeihez képest minél nagyobb mértékben támogathassa, az egyedi fűtési támogatásra jogosultak körét a Képviselő-testület az elmúlt ülésén hozott döntésével a nagycsaládosok és a nyugdíjasok mellett kiterjesztette a gyermeküket egyedül nevelő szülőkre is.

Tovább...
Lakossági barnakőszén felmérés indult Sárváron

Lakossági barnakőszén felmérés indult

2022.09.22

A Belügyminisztérium az önkormányzatok közreműködését kérte a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények felmérésében. Sárvár Város Önkormányzata arra kéri a város lakosságát, hogy aki lakóingatlana fűtéséhez barnakőszenet is felhasznál, jelezze a felhasználni tervezett kőszén mennyiségét.

Tovább...

Kiemelt híreink

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról

2022.09.23

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról
Bővebben...

Lakossági barnakőszén felmérés indult

2022.09.22

Lakossági barnakőszén felmérés indult Sárváron
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »