Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Programok

XIV. Sárvári Méhész Nap

Nádasdy-vár

2022. szeptember 10. szombat - szeptember 11. vasárnap

A Sárvár és Vidéke Méhész Egyesület XIV. alkalommal tart Méhész napot 2022. szeptember 10-11-én. A városban felvonulnak a lovagrendek, a Nádasdy-várban lovagokat avatnak, és előadással is várják a résztvevőket.

XIV. Sárvári Méhész Nap

A kétnapos program a csöngei evangélikus templomban kezdődik, ahol szeptember 10-én 17 órakor istentiszteletet tartanak, majd szalagkötés lesz a Tessedik akác kopjafájánál. A napot vacsora zárja a Sárvári Méhészklubban.

Szeptember 11-én, vasárnap 9 órakor a lovagrendek felvonulnak a városban, érintve a méhészek emlékhelyeit, az emléktáblát az alapítás helyszínén és az elmúlás fájánál a sárvári arborétumban. A méhész nap ünnepélyes megnyitója 10 órakor lesz a Nádasdy várban, ott kerül sor a lovagok avatására is. Vasárnap 11 órakor Dr. Rusvai Miklós tart előadást Sárváron. A méhész nap keretében eszközvásárlásra is lesz lehetőség, a rendezvény 15 óráig tart.

10. Via Sacra Sárvár

10. Via Sacra Sárvár
Bővebben...

Pál Feri atya előadása - Elégedetten az élettel

Pál Feri atya előadása - Elégedetten az élettel
Bővebben...

Kiemelt híreink

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról

2022.09.23

Tájékoztató a kibővült fűtéstámogatásról
Bővebben...

Lakossági barnakőszén felmérés indult

2022.09.22

Lakossági barnakőszén felmérés indult Sárváron
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »