Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Szinte kész a KRESZ park felújítása a Csónakázó-tónál

2021.07.29

Elkészült a városnév fotópont a Csónakázó-tónál. Már csak a világításnak kell elkészülnie az új fotópontnál és esti fényekben is megcsodálható lesz majd a piros szíves Sárvár felirat. A projekt részeként szinte kész a KRESZ park teljes felújítása is, ahol lehetőség lesz a közlekedési szabályok élményszerű elsajátítására.

Szinte kész a KRESZ park felújítása a sárvári Csónakázó-tónál

A Csónakázó-tó melletti szabadidőpark beruházás második ütemére közel 300 millió forintos újabb kormányzati támogatást nyert a sárvári önkormányzat a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.-vel konzorciumban.

Szinte kész a KRESZ park felújítása a sárvári Csónakázó-tónál

A tó mellett folyó beruházások második ütemében eddig megújult egy kültéri kosárlabda pálya, használható a lábtenisz pálya, és egy új teqball pálya is kialakításra került.

További híreink

Már június 23-án, vasárnap lesz szúnyoggyérítés Sárváron!

2024.06.21

Sárvár Város Önkormányzata a hozzá érkezett lakossági jelzések alapján nem vár a katasztrófavédelem által szervezett szúnyoggyérítés idejéig, hanem saját forrásból finanszírozva megrendelte a földi, kémiai gyérítést.

Tovább...

Átadták a megbízóleveleket a megválasztott önkormányzati képviselőknek

2024.06.21

Június 20-án délután átadta a megbízóleveleket a június 9-én megválasztott önkormányzati képviselőknek dr. Komáromi László, a Helyi Választási Bizottság elnöke, dr. Szijártó Valéria, a Helyi Választási Iroda vezetője, Erdős Katalin, a Helyi Választási Iroda helyettes vezetője a Városházán.

Tovább...

Június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárváron

2024.06.20

2024. június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárvár város területén. A földi kémiai védekezés a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2024. június 29-30.

Tovább...

Három kompenzációs listás képviselő lesz Sárváron

2024.06.18

A Sárvári Helyi Választási Bizottság a június 9-i helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásával kapcsolatban megállapította a kompenzációs listás választás eredményét az egyéni választókerületi választás eredményéről kiállított jogerős jegyzőkönyvek alapján.

Tovább...

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!