Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Fesztiválok

Sárvári Sörexpressz és Fúvószenei Várfesztivál

A nagy múltú sárvári fúvószenei fesztivál a hagyományos fúvószenei értékek bemutatása mellett ma már nagy hangsúlyt fektet a vendégcsalogató, látványos elemekre is.

Sárvári Országos Fúvószenekari Verseny és VárFesztivál

Látványos felvonulás után kezdődik a tradicionális fúvószenekari megnyitó ünnepség, ahol több száz zenész játszik együtt és szórakoztatja közönségét. 

A fesztivál egyik fontos élményeleme a sörbemutató, de mindezek mellett a hagyományos bor- és pálinkakóstolás is teret kap. Az eddigi évek fúvós gálaműsorát kiegészíti majd három napon át népszerű hazai könnyűzenei együttesek műsora.

A szervező Sárvári Fúvószenekari Egyesület büszke arra, hogy a hagyományos programok mellett egy folyamatosan megújulni tudó fesztivált szervezhetnek. Sárvár és a fúvószene ezer szállal kapcsolódnak egymáshoz már évtizedek óta. Ezek egy részét a zenét szerető sárvári és idelátogató közönség, másik részét a helyi és vendégzenészek, zenekarok alkotják.

Szoros kapcsolat ez, egyik sem létezne a másik nélkül. A közönség igényli a zenét, a zenész pedig a publikumot. Sárváron mindez megvalósul.

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Értesüljön elsőként városunk híreiről!