Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Sárvár is részt vett a Futókörök Napján

2021.09.07

Sárvár is részt vett a Futókörök Napja elnevezésű országos kilométergyűjtő versenyen. A futókat a Csónakázó-tónál Haraszti Zsolt szervező köszöntötte, a versenyt Kondora István polgármester és Ágh Péter országgyűlési képviselő nyitották meg, akik egyúttal átadták a Csónakázó-tónál lezajlott fejlesztések második ütemét is.

Sárvár is részt vett a Futókörök Napján

A nevezők Sárvár új, 1022 méter hosszú rekortán borítású futópályáján 8 órán keresztül gyűjthették a kilométereket. A versenyt a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetsége rendezte, az országos megmérettetésen 10 település versengett a legaktívabb címért.

Sárvár is részt vett a Futókörök Napján

Az eseményen számos sárvári sportszervezet képviseltette magát, így például a Sárvári Kinizsi SE szakosztályai és a Sárvári Shotokan Karate Egyesület tagjai is együtt érkeztek a megmérettetésre.

Sárvár is részt vett a Futókörök Napján

A 10 város versenyében 6. helyezett lett Sárvár a 256 futó által megtett 2176 kilométerrel.

További híreink

Áramszünet lesz a Kinizsi utcai rendelőkben

2024.05.29

Ezúton értesítjük Tisztelt Betegeinket, hogy 2024. június 4-én kedden 8-16 óráig a Sárvár, Kinizsi utca 13. szám alatti háziorvosi rendelőket is érinti az utcában meghirdetett áramszünet.

Tovább...

Közlekedési és hasznos információk - Korda György és Balázs Klári koncert

2024.05.29

A sárvári nyárköszöntő rendezvény 2024. május 31-én 19:30-kor Thomax koncertjével kezdődik a Posta téren. 21 órakor lép fel Korda György és Balázs Klári, 22 - 24 óráig Pixa zenél.
A rendezvény helyszínén büfé, mobil wc-k üzemelnek a rendezvény ideje alatt. A rendezvényre a belépés ingyenes!

Tovább...

Közel két milliárdos high-tech fejlesztést adtak át a Ságában

2024.05.23

Csaknem kétmilliárd forint értékben adtak át új, robotizált gépeket a Sága Foods Zrt. sárvári üzemében. A beruházás a Nemzetgazdasági Minisztérium Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programjának köszönhetően valósulhatott meg. Ez a fejlesztés előszobája annak a nagyberuházásnak, amelynek keretében megépül városunkban az új Sága-üzem.

Tovább...

Tovább javul a Kertváros csapadékvíz-elvezetése

2024.05.22

A Kertváros csapadékvíz-elvezetésének javítása is része az „Élhető Sárvár” elnevezésű projektnek, amelyben több fontos beruházás valósulhatott meg az elmúlt időszakban Sárváron. A Kertváros esetében a lakosságot is bekapcsolták a projektbe, és egy szemléletformáló akció keretében esővízgyűjtő hordókat kaphattak a beruházással érintett utcák lakói.

Tovább...

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!