Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Varga Károly, Klimits István, Dr. Máhr Tivadar, Strompová Viktória, Németh Róbert, Vinter István, Kondora István és Varga Jenő
Varga Károly, Klimits István, Dr. Máhr Tivadar, Strompová Viktória, Németh Róbert, Vinter István, Kondora István és Varga Jenő

Az 1-es számú választókerületben Varga Károly a Fidesz-KDNP jelöltje nyert egyéni mandátumot 383 szavazattal, 49,93 %-os támogatottsággal. A 2-es számú választókerületben Klimits István, a Sárváriakért Egyesület jelöltje lett a képviselő 550 szavazattal, 68,07 %-os támogatottsággal. A 3-as számú választókerületben Dr. Máhr Tivadar, a Fidesz-KDNP jelöltje nyert egyéni mandátumot 416 szavazattal, 54,03 %-os támogatottsággal. A 4-es számú választókerületben Strompová Viktória, a Sárváriakért Egyesület jelöltje szerzett egyéni mandátumot 412 szavazattal, 52,15 %-os támogatottsággal.

Az 5-ös számú választókerületben Németh Róbert, a Fidesz-KDNP jelöltje nyert egyéni mandátumot 526 szavazattal, 62,62 %-os támogatottsággal. A 6-os számú választókerületben Vinter István, a Fidesz-KDNP jelöltje lett az egyéni képviselő 382 szavazattal, 50,6 %-os támogatottsággal. A 7-es számú választókerületben Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje nyert egyéni mandátumot 512 szavazattal, 55,96 %-os támogatottsággal. A 8-as számú választókerületben Varga Jenő, a Fidesz-KDNP jelöltje szerzett egyéni mandátumot 621 szavazattal, 63,63 %-os támogatottsággal.

További híreink

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.07.20

A képviselők módosították a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló rendeletet, kezdeményezték a sárvári gyermekorvosi alapellátási körzetek átalakítását, hozzájárultak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új beruházásához.

Tovább...

Telt házzal robogott be a Sörexpressz a Nádasdy-várba

2024.07.20

Pénteken este kezdetét vette a Sörexpressz és XXIV. Sávári Fúvószenei Várfesztivál a Nádasdy-vár Sárvárban. A Sárvári Koncertfúvószenekar rendezvényét Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg előbb a rendezvény színpadán, majd ingyenes sörcsapolással.

Tovább...

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!