Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” szervezői

2022.02.22

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” egészséges életmódot népszerűsítő program szervezői. A találkozót Dr. Máhr Tivadar alpolgármester hívta össze, aki az ötletgazdája és a koordinátora a „Mozdulj Sárvár!-nak. Sportegyesületek vezetői, edzők, testnevelő tanárok vettek részt a Városházán tartott megbeszélésen.

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” szervezői

Az alpolgármester felidézte, hogy a tavalyi évben a pandémia miatt elmaradt a programsorozat, de reményeik szerint idén régi és új programelemekkel folytatódhat a kezdeményezés.

- A cél az ugyanaz, mint évekkel korábban volt, tehát hogy tegyük sportossá, tegyük dinamikussá a várost. Próbáljunk meg olyan közösségi eseményeket szervezni, amelyre sokan eljönnek, ezáltal sportolnak, és ezen keresztül persze egészségesen élünk, és talán egy kicsit irányt is tudunk mutatni, hogy nekünk, Sárváriaknak ez fontos – hangsúlyozta.

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” szervezői

A tervek szerint idén a Sárvár Arénában rendezik meg a hagyományos teremtájfutást, április 23-ra tervezik a Városi Sportnapot és a táncvilágnapi gálát. Ebben az évben is lesz „Fut a Sárvár! Gurul a Sárvár!” futó- és görkorcsolya fesztivál, valamint szezonnyitó sportnap a Sárvárfürdőn. Haraszti Zsolt, a Sárvári Kinizsi Sportegyesület elnöke és Csonka László kézilabda szakosztályvezető ötlete nyomán két új programelemmel is bővülhet a rendezvénysorozat, így a nagy sportágválasztóval és a szilveszteri sportgálával, amelyeket a Sárvár Arénában szeretnének megrendezni.

További híreink

A város több pontján valósulnak meg pályázati forrásból fejlesztések

A város több pontján valósulnak meg pályázati forrásból fejlesztések

2023.05.23

Sárvár Város Önkormányzata a Vas Vármegyei Önkormányzati Hivatallal közösen nyújtott be pályázatot az „Élhető települések” című pályázati felhívásra. A komplex fejlesztési elképzelések megvalósítására a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében 600 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a konzorcium.

Tovább...
Lezárult a tavaszi találkozók sora Sárváron

Lezárult a tavaszi találkozók sora

2023.05.22

Az 5. számú választókerületben folytatódott a lakossági fórumok sora. A házigazda Németh Róbert, a körzet önkormányzati képviselője volt, aki röviden ismertette az elmúlt időszak eredményeit.

Tovább...
Sárvári óvodások gyakorolták a biztonságos közlekedést

Nagycsoportos óvodások gyakorolták a biztonságos közlekedést

2023.05.22

A „Biztonságosan az iskolába” rendezvénysorozat keretében a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet – az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával – nagycsoportos óvodások számára szervez országos közlekedésbiztonsági programot. A rendezvénysorozat második állomása a Sárvári Tinódi Gimnázium tornacsarnoka volt.

Tovább...
Elballagtak a sárvári végzős középiskolások

Elballagtak a sárvári végzős középiskolások

2023.05.22

A Sárvári Tinódi Gimnázium, a Sárvári Turisztikai Technikum és a Barabás György Műszaki Szakképző Iskola végzős diákjai május 5-én ballagtak, és bízunk abban, hogy sikerrel teljesítettek az írásbeli vizsgákon.

Tovább...
Sárvár is csatlakozott a Futókörök Napjához

Sárvár is csatlakozott a Futókörök Napjához

2023.05.13

Május 21-én megrendezésre kerül a „Futókörök Napja 2023” program, amelynek egyik helyszíne Sárvár. Az ország 25 különböző pontján lehet birtokba venni az Aktív Magyarországért felelős Államtitkárság támogatásával és a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) szakmai koordinálásával elkészült rekortán borítású futóköröket.

Tovább...
Lakossági fórum Sárváron a Petőfi utcában

Lakossági fórum

2023.05.13

Az elmúlt év munkájának értékelése, valamint a 2023. évi feladatok, elképzelések bemutatása céljából lakossági fórumot tartanak kedden a Petőfi utcában.

Tovább...

Kiemelt híreink

Millió lépés az iskoládért

2023.04.10

Millió lépés az iskoládért
Bővebben...

2023-as hulladéknaptárak Sárvár

2023.01.05

2023-as hulladéknaptárak Sárvár
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »