Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” szervezői

2022.02.22

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” egészséges életmódot népszerűsítő program szervezői. A találkozót Dr. Máhr Tivadar alpolgármester hívta össze, aki az ötletgazdája és a koordinátora a „Mozdulj Sárvár!-nak. Sportegyesületek vezetői, edzők, testnevelő tanárok vettek részt a Városházán tartott megbeszélésen.

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” szervezői

Az alpolgármester felidézte, hogy a tavalyi évben a pandémia miatt elmaradt a programsorozat, de reményeik szerint idén régi és új programelemekkel folytatódhat a kezdeményezés.

- A cél az ugyanaz, mint évekkel korábban volt, tehát hogy tegyük sportossá, tegyük dinamikussá a várost. Próbáljunk meg olyan közösségi eseményeket szervezni, amelyre sokan eljönnek, ezáltal sportolnak, és ezen keresztül persze egészségesen élünk, és talán egy kicsit irányt is tudunk mutatni, hogy nekünk, Sárváriaknak ez fontos – hangsúlyozta.

Évnyitó megbeszélést tartottak a „Mozdulj Sárvár!” szervezői

A tervek szerint idén a Sárvár Arénában rendezik meg a hagyományos teremtájfutást, április 23-ra tervezik a Városi Sportnapot és a táncvilágnapi gálát. Ebben az évben is lesz „Fut a Sárvár! Gurul a Sárvár!” futó- és görkorcsolya fesztivál, valamint szezonnyitó sportnap a Sárvárfürdőn. Haraszti Zsolt, a Sárvári Kinizsi Sportegyesület elnöke és Csonka László kézilabda szakosztályvezető ötlete nyomán két új programelemmel is bővülhet a rendezvénysorozat, így a nagy sportágválasztóval és a szilveszteri sportgálával, amelyeket a Sárvár Arénában szeretnének megrendezni.

További híreink

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.03.22

A sárvári képviselő-testület megtartotta márciusi soron következő ülését a Városháza nagytermében.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!