Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

A szoros élbolyban harmadik helyen telel a Sárvár FC

2022.01.18

A Sárvár FC megyei első osztályban szereplő, Haraszti Zsolt edző által irányított, csapata ősszel lejátszott 15 mérkőzéséből tízet megnyert, 3 alkalommal játszott döntetlent, míg kétszer vesztesként hagyta el a pályát. Harminchárom megszerzett pontjával így a rendkívül szoros élbolyban a harmadik helyen áll a Király SE és a Celldömölk mögött.

A szoros élbolyban harmadik helyen telel a Sárvár FC

- A csapat összteljesítményét jónak értékelem, hiszen a szezon során kimondottan látványos mérkőzéseket is játszottunk, amelyeken mind a hozzáállással, mind a mutatott játékkal elégedett lehettem. Próbáltunk „játszó csapat” lenni, azaz labdabirtoklásra építeni a játékunkat, ami általában működött is. Legtöbbször persze az ellenfél nagyon mélyen védekező hadrendje is rákényszerített bennünket erre. Próbáltunk gyors passzos játékkal fölényt kialakítani, vagy bátor egyéni teljesítményekkel feltörni a betömörülő ellenfelet.  A nagyobb problémát inkább abban látom, hogy nem volt elég kiegyensúlyozott a teljesítményünk. Azon csapatok ellen, amelyek az élmezőnyhöz tartoznak minden mérkőzést győztesen vívtunk meg, egyedüli kivétel a Király SE volt, akivel döntetlent játszottunk. A bajnokság sereghajtói ellen viszont olyan mérkőzéseken, ahol nekünk állt a zászló, fontos pontokat hullattunk el. A jövőben azon kell dolgoznunk, hogy az úgynevezett „papírforma” meccseket is tudjuk hozni! Úgy gondolom, hogy a dobogós helyezéssel a vezetőség is elégedett, hiszen szoros az élmezőny, az első négy helyen telelő csapat három ponton belül van. Ami azt jelenti, hogy ez a bajnokság még nincs lefutva, közülük bárki – így mi is- felkerülhet a dobogóra, akár annak legmagasabb fokára is -értékelte az őszi teljesítményt Haraszti Zsolt.

 

Haraszti Zsolt edző a téli felkészülés programjáról is szólt.  - Január 17-én kezdjük meg a hathetesre tervezett felkészülést, amelyben heti 4 - 5 edzés vagy edzőmérkőzés szerepel. A felkészülési mérkőzéseken a szomszédos megyék NB 3-as, vagy a megyei bajnokság élmezőnyébe tartozó csapataival játszunk majd – szólt Haraszti Zsolt.

 

A szurkolókat a holtidényben leginkább foglalkoztató kérdés, hogy várható-e változás a keretben? Az edző erre válaszolva elmondta, hogy a téli időszakban nem könnyű a változtatás, mert az amatőr labdarúgásban év közben csak akkor lehet igazolni, ha az ellenfél csapata lemond valakiről. Így nagy változások nem várhatóak, néhány játékossal ugyan tárgyalnak, de konkrétumokról egyelőre nem tudtak beszámolni. A cél pedig tavaszra is a minél több győzelem, és a minél előkelőbb helyezés, szeretnének végig harcban állni a tavasszal a dobogós helyezésért, azon belül akár a legfényesebb éremért is!

További híreink

A város több pontján valósulnak meg pályázati forrásból fejlesztések

A város több pontján valósulnak meg pályázati forrásból fejlesztések

2023.05.23

Sárvár Város Önkormányzata a Vas Vármegyei Önkormányzati Hivatallal közösen nyújtott be pályázatot az „Élhető települések” című pályázati felhívásra. A komplex fejlesztési elképzelések megvalósítására a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében 600 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a konzorcium.

Tovább...
Lezárult a tavaszi találkozók sora Sárváron

Lezárult a tavaszi találkozók sora

2023.05.22

Az 5. számú választókerületben folytatódott a lakossági fórumok sora. A házigazda Németh Róbert, a körzet önkormányzati képviselője volt, aki röviden ismertette az elmúlt időszak eredményeit.

Tovább...
Sárvári óvodások gyakorolták a biztonságos közlekedést

Nagycsoportos óvodások gyakorolták a biztonságos közlekedést

2023.05.22

A „Biztonságosan az iskolába” rendezvénysorozat keretében a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet – az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával – nagycsoportos óvodások számára szervez országos közlekedésbiztonsági programot. A rendezvénysorozat második állomása a Sárvári Tinódi Gimnázium tornacsarnoka volt.

Tovább...
Elballagtak a sárvári végzős középiskolások

Elballagtak a sárvári végzős középiskolások

2023.05.22

A Sárvári Tinódi Gimnázium, a Sárvári Turisztikai Technikum és a Barabás György Műszaki Szakképző Iskola végzős diákjai május 5-én ballagtak, és bízunk abban, hogy sikerrel teljesítettek az írásbeli vizsgákon.

Tovább...
Sárvár is csatlakozott a Futókörök Napjához

Sárvár is csatlakozott a Futókörök Napjához

2023.05.13

Május 21-én megrendezésre kerül a „Futókörök Napja 2023” program, amelynek egyik helyszíne Sárvár. Az ország 25 különböző pontján lehet birtokba venni az Aktív Magyarországért felelős Államtitkárság támogatásával és a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) szakmai koordinálásával elkészült rekortán borítású futóköröket.

Tovább...
Lakossági fórum Sárváron a Petőfi utcában

Lakossági fórum

2023.05.13

Az elmúlt év munkájának értékelése, valamint a 2023. évi feladatok, elképzelések bemutatása céljából lakossági fórumot tartanak kedden a Petőfi utcában.

Tovább...

Kiemelt híreink

Millió lépés az iskoládért

2023.04.10

Millió lépés az iskoládért
Bővebben...

2023-as hulladéknaptárak Sárvár

2023.01.05

2023-as hulladéknaptárak Sárvár
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »