Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Programok

A könyvtár részleges nyitvatartása, a múzeum programjai

Nádasdy-vár

2023. február 01. szerda - február 28. kedd

Az energiaválság miatt a sárvári könyvtár és a Nádasdy Ferenc Múzeum továbbra sem tudja biztosítani a folyamatos nyitvatartást, de a könyvtár meghatározott napokon fogadja olvasóit. A múzeum pedig több alkalommal programmal várja vendégeit.

A sárvári könyvtár részleges nyitvatartása, a múzeum programjai

A könyvtár minden héten kedden és pénteken 15 órától 17 óráig tart nyitva, amikor lehetőség van a kölcsönzött könyvek visszahozatalára, illetve újak kivételére. A munkatársak a beiratkozott olvasók számára összegyűjtik a kért könyveket. Az olvasók kéréseiket az sjkonyvtar@gmail.com e-mail címre vagy a könyvtár Facebook - oldalára küldhetik. A könyvtár katalógusa elérhető a http://www.sarvari-konyvtar.hu oldalon az Online katalógus fülre kattintva.

A múzeum lehetőséget ad legalább tíz fős csoportok fogadására. Bejelentkezés a kiallitas@nadasdymuzeum.hu címre küldhető. Február utolsó három hétvégéjén pedig különféle programokra, tárlatvezetésekre, családi délutánokra várják a sárváriakat és a városba érkezőket.

Az első tárlatvezetésre február 12-én, vasárnap kerül sor. A 10 órakor és 14 órakor kezdődő program címe: A herceg nincs itthon, fogszabályozásra ment. Az első családi délután Kiráz a hideg! címmel február 18-án, szombaton 14 órakor kezdődik.

A nyitvatartásról és a programokról tájékozódhatnak az intézmény honlapjain: sarvarvar.hu és nadasdymuzeum.hu. A közösségi oldalakon szintén minden eseményről, látogatási lehetőségről folyamatosan adnak hírt a kulturális központ munkatársai.

A herceg nincs itthon - Tárlatvezetés a múzeumban

A herceg nincs itthon - Tárlatvezetés a múzeumban
Bővebben...

Egy szekrény, mely magába zárta titkait - Tárlatvezetés

Egy szekrény, mely magába zárta titkait - Tárlatvezetés
Bővebben...

Kiemelt híreink

Lakossági fórum

2023.03.19

Lakossági fórum Sárváron
Bővebben...

2023-as hulladéknaptárak Sárvár

2023.01.05

2023-as hulladéknaptárak Sárvár
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »