Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Programok

Tinódi emléknap

Várpark

2023. január 30. hétfő
13:30

Tinódi Lantos Sebestyén halálának 467. évfordulója alkalmából Sárvár Önkormányzata, a Nádasdy Kulturális Központ és a Tinódi Sebestyén Gimnázium Tinódi emléknapot tart január 30-án, hétfőn.

Tinódi emléknap Sárváron

A programok már délelőtt elkezdődnek a  Tinódi Gimnáziumban. Ekkor kerül sor a Tinódi-Szeibert pályázat eredményhirdetésére és koszorúzásra a gimnázium névadójának szobránál.

Ugyancsak Tinódira emlékeznek majd a Városi ünnepségen a várparkban 13:30-tól. A városi megemlékezésen ünnepi beszédet mond Némethné Rádl Krisztina, a Tinódi Gimnázium igazgatója.

A sári Szent Miklós templom falán elhelyezett Tinódi-emléktábla megkoszorúzására  január 29-én, vasárnap a 10 órakor kezdődő szentmise után kerül sor.

Kiemelt híreink

Pályázati felhívás sportcélú alaptámogatásra

2023.01.15

Pályázati felhívás sportcélú alaptámogatásra
Bővebben...

2023-as hulladéknaptárak Sárvár

2023.01.05

2023-as hulladéknaptárak Sárvár
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »