Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Programok

Tánc és Mazsorett

ZeneHáza

2023. március 25. szombat
17:00

A Sárvár Városi Mazsorett Együttes egy teljesen új formátumú műsorral is készül közönségének, tavasszal két alkalommal is színpadra lép a ZeneHázában. Az első előadás március 25-én lesz.

Tánc és Mazsorett

A sárvári mazsorett együttes szeretne még több fellépési, bemutatkozási lehetőséget biztosítani tagjainak, ezért új ötlettel rukkolt elő az idei évre. Bővül a repertoárjuk, egy számukra új helyszínen, a ZeneHázában adnak tematikus műsorokat a tavaszi időszakban.

- Március 25-én 17 órakor a ZeneHázában adunk műsort „Tánc és Mazsorett” címmel, amire sok szeretettel hívunk mindenkit. Olyan koreográfiákat hozunk, amikkel meg tudjuk mutatni, hogy a tánc és a mazsorett milyen jól kapcsolódik egymáshoz – fogalmazott Csikós Györgyné, az együttes nívódíjas művészeti vezetője, aki azt is elárulta, hogy a második előadás április 22-én lesz.

- Márciusban az idősebb csoportok lépnek színpadra, áprilisban pedig a közkedvelt óvodások is megjelennek „Miből lesz a cserebogár, avagy a mazsorett” címmel. Ez egy új próbálkozás, remélem, hogy sikeres lesz. Ha beválik, akkor többször is megszerveznénk – tette hozzá.

A márciusi műsorra jegyeket a Sárvár Aréna recepcióján, hétköznapokon 14-19 óra között vagy a rendezvény kezdetét megelőzően, a helyszínen lehet vásárolni.

Kiemelt híreink

Lakossági fórum

2023.03.19

Lakossági fórum Sárváron
Bővebben...

2023-as hulladéknaptárak Sárvár

2023.01.05

2023-as hulladéknaptárak Sárvár
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »