Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Programok

Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár Sárvár utcáin

Batthyány utca

2021. október 29. péntek - október 30. szombat

Idén is megrendezésre kerül a Simon – Júdás Napi Országos Kirakodóvásár Sárvár belvárosában. Már október 29-én 18 órától kinyitnak a vendéglátóegységek a vásár területén, ilyenkor hagyományosan a sárváriak látogatnak ki nagy számban a vásárba. Október 30-án pedig több száz árus kínálja portékáit a belvárosban.

Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár Sárvár utcáin

A rendezvény helyszínei: Kossuth tér, Batthyány Lajos utca, Hunyadi János utca, Árpád utca, Ady Endre utca, Deák Ferenc utca, Várkerület utca, Rákóczi Ferenc utca, Posta tér

 

Forgalomelterelés útvonala: Sársziget u. – Soproni u. (88. sz. főút) – Selyemgyár u. – Hunyadi u. – Gárdonyi u. – Fekete híd u. – Rákóczi u. A forgalomelterelés 2021. október 29-én 18.00 órától 2021. október 30-án 24.00 óráig tart.

 

Buszközlekedés: A Batthyány utcai (Főtér), a Rákóczi utcai (Kórház) és a Hunyadi utcai megállóknál a buszközlekedés az alábbi időpontban szünetel 2021. október 29-én 18.00 órától 2021. október 30-án 24.00 óráig. Az utasok az Autóbusz állomásnál, a Gyógyfürdőnél (Rákóczi utca), a Vasútállomásnál és a Gárdonyi utcában lévő megállókat vehetik igénybe.

Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár Sárvár utcáin

Egészségügyi információk: A központi ügyelet megközelítése az Árpád utcán és a Széchenyi utcán történő ki- és behajtással, vagy a Várkerület felől a Népegészségügy udvarán keresztül lehetséges. Az érintett gyógyszertárak gyalogosan közelíthetők meg a járdán.

 

Egészségügyi ellátás helyei a vásár területén: gyalogőrség 2021. október 29-én (pénteken): Nádasdy-vár parkoló, Belvárosi körforgalom, gyalogőrség 2021. október 30-án (szombaton): Rendőrség, Belvárosi körforgalom, Penny-Market parkoló, esetkocsi a Városházánál, mentőautó a Penny-Market parkolóban, Központi ügyelet, Mentőállomás.

 

Idén a járványhelyzet miatt kísérőrendezvények, zenés programok nem lesznek, így a hatályos járványügyi szabályok betartásával, korlátozás nélkül látogatható a vásár.

Koszorú és virágvásár lesz a városi piacon

Koszorú és virágvásár lesz a sárvári városi piacon
Bővebben...

Sárvár Kupa Karate Magyar Bajnokság

Sárvár Kupa Karate Magyar Bajnokság
Bővebben...

Kiemelt híreink

Hétfőn szúnyoggyérítés lesz Sárváron

2022.07.01

Hétfőn szúnyoggyérítés lesz Sárváron
Bővebben...

2022. évi hulladékgyűjtési tájékoztató!

2021.12.29

2022. évi hulladékgyűjtési tájékoztató - Sárvár
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »