Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Programok

Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár Sárvár utcáin

2021.10.14

Batthyány utca

2021. október 29. péntek - október 30. szombat

Idén is megrendezésre kerül a Simon – Júdás Napi Országos Kirakodóvásár Sárvár belvárosában. Már október 29-én 18 órától kinyitnak a vendéglátóegységek a vásár területén, ilyenkor hagyományosan a sárváriak látogatnak ki nagy számban a vásárba. Október 30-án pedig több száz árus kínálja portékáit a belvárosban.

Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár Sárvár utcáin

A rendezvény helyszínei: Kossuth tér, Batthyány Lajos utca, Hunyadi János utca, Árpád utca, Ady Endre utca, Deák Ferenc utca, Várkerület utca, Rákóczi Ferenc utca, Posta tér

 

Forgalomelterelés útvonala: Sársziget u. – Soproni u. (88. sz. főút) – Selyemgyár u. – Hunyadi u. – Gárdonyi u. – Fekete híd u. – Rákóczi u. A forgalomelterelés 2021. október 29-én 18.00 órától 2021. október 30-án 24.00 óráig tart.

 

Buszközlekedés: A Batthyány utcai (Főtér), a Rákóczi utcai (Kórház) és a Hunyadi utcai megállóknál a buszközlekedés az alábbi időpontban szünetel 2021. október 29-én 18.00 órától 2021. október 30-án 24.00 óráig. Az utasok az Autóbusz állomásnál, a Gyógyfürdőnél (Rákóczi utca), a Vasútállomásnál és a Gárdonyi utcában lévő megállókat vehetik igénybe.

Simon-Júdás Napi Országos Kirakodóvásár Sárvár utcáin

Egészségügyi információk: A központi ügyelet megközelítése az Árpád utcán és a Széchenyi utcán történő ki- és behajtással, vagy a Várkerület felől a Népegészségügy udvarán keresztül lehetséges. Az érintett gyógyszertárak gyalogosan közelíthetők meg a járdán.

 

Egészségügyi ellátás helyei a vásár területén: gyalogőrség 2021. október 29-én (pénteken): Nádasdy-vár parkoló, Belvárosi körforgalom, gyalogőrség 2021. október 30-án (szombaton): Rendőrség, Belvárosi körforgalom, Penny-Market parkoló, esetkocsi a Városházánál, mentőautó a Penny-Market parkolóban, Központi ügyelet, Mentőállomás.

 

Idén a járványhelyzet miatt kísérőrendezvények, zenés programok nem lesznek, így a hatályos járványügyi szabályok betartásával, korlátozás nélkül látogatható a vásár.

Koszorú és virágvásár lesz a városi piacon

Koszorú és virágvásár lesz a sárvári városi piacon
Bővebben...

Sárvár Kupa Karate Magyar Bajnokság

Sárvár Kupa Karate Magyar Bajnokság
Bővebben...

Kiemelt híreink

2022. évi hulladékgyűjtési tájékoztató!

2021.12.29

2022. évi hulladékgyűjtési tájékoztató - Sárvár
Bővebben...

Tájékoztató a Sága épületbontásáról

2021.12.18

Tájékoztató a Sága épületbontásáról
Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »