Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Online fogadóórát tart Dr. Máhr Tivadar alpolgármester

2021.03.17

Online és telefonos fogadóórát tart Dr. Máhr Tivadar alpolgármester március 23-án, kedden 14 órától 15 óráig.

Online fogadóórát tart Sárvár alpolgármestere

A sárváriak kérdéseikkel, észrevételeikkel Dr. Máhr Tivadart megkereshetik ezen időtartamban telefonon, a 06 95 323 555-ös telefonszámon, e-mailben, az alpolgarmester@sarvar.hu címen és alpolgármesteri Facebook-oldalán üzenetben. Az elmúlt hónapokban a koronavírusjárvány miatt elmaradtak a személyes találkozáson alapuló fogadóórák, ezért indította el az online fogadóórákat Dr. Máhr Tivadar.

 – Az eddigi online találkozásokkor nagyon aktívak voltak a sárváriak, hiszen mindig vannak olyan aktuális témák, amelyek megoldásra várnak. Sokszor egyéni kérésekkel, de gyakran a közösség egészét érintő ügyekkel is megkeresnek az emberek.

Az alpolgármester szerint fontos, hogy a városlakók kérdései, kérései eljussanak hozzá, és a problémáik megoldásában a segítségükre lehessen. Dr Máhr Tivadar telefonon, e-mailben és Facebook-üzenetben is várja a polgárok kéréseit március 23-án.

További híreink

Elfogadták a város 2024. évi költségvetését

2024.02.20

A képviselők egyhangú döntéssel elfogadták a sárvári önkormányzat 2024. évi költségvetését a februári képviselő-testületi ülésen. A költségvetés főösszege 6,6 milliárd forint lett. Az ülésen több beszámolót is elfogadtak.

Tovább...

Megnyitotta kapuit Sárvár új prémiumkategóriás szállodája

2024.02.19

Megnyitotta kapuit Sárvár új prémiumkategóriás szállodája, amelyet Ágh Péter és Hende Csaba országgyűlési képviselők Kondora István polgármesterrel, a megye és a város vezetőivel együtt tekintettek meg. A vendégeket Alfred Hackl, a Melea – The Health Concept igazgatója és Bencze Zsolt, a szállodát fejlesztő és üzemeltető Unione Sárvár Kft. ügyvezetője fogadta.

Tovább...

Újabb segítséget hozott a Dolorosa Sárvárra

2024.02.19

Új eszközökkel ajándékozta meg a Dolorosa Alapítvány a Sárvári Védőnői Szolgálatot. A sárvári kötődésű humanitárius szervezet - önzetlen támogatóinak köszönthetően - egy ultrahangos szívhangvizsgáló készüléket, egy hallásvizsgáló készüléket és egy mérleget adományozott a védőnők számára.

Tovább...

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron

2024.02.15

Helybe jönnek az állásbörzére a munkáltatók, akik munkavállalókat keresnek a környéken élők közül. Nem kell írni, telefonálni, vagy utazni sokfelé azért, hogy kapcsolatba kerüljenek velük az érdeklődők, személyesen lehet megkeresni a cégeket egy helyen és egy időben.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.02.02

Kitüntetés-átadással kezdődött a januári képviselő-testületi ülés, majd több beszámoló is napirendre került.

Tovább...

Dr. Szeibert János helytörténeti munkáját mutatták be a múzeumban

2024.02.02

A Magyar Kultúra Napja alkalmából mutatták be a Nádasdy Ferenc Múzeum dísztermében dr. Szeibert János Sárvár története 1848-ig című munkáját, amely nemcsak könyvünnep volt, de várostörténeti pillanat is. A kéziratra múlt évben egy online piactéren talált rá Ágh Péter országgyűlési képviselő, aki aztán kezdeményezte a helytörténeti kötet megjelentetését.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!