Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Program a mai napon

43. Nemzetközi Folklórnapok és Városfesztivál

Nádasdy-vár

2024. augusztus 16. péntek - augusztus 20. kedd

Augusztus 16-20. között kerül megrendezésre Sárvár nagy múltú rendezvénye, a 43. Nemzetközi Folklórnapok és Városfesztivál. Kiváló előadók, öt fantasztikus külföldi folklórcsoport és megannyi kísérőprogram várja az érdeklődőket.

Tovább...

Közelgő programok

Együtt, mint a méhek - Könyv- és filmbemutató

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. augusztus 23. péntek
18:00

A Sárvár és Vidéke Méhészegyesület idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A jeles alkalmat több ünnepi rendezvénnyel teszik emlékezetessé, melynek első fontos állomása a történetükről szóló film és könyv bemutatása.

Tovább...

Barokk kamarakoncert

Szent László templom

2024. augusztus 28. szerda
17:00

Augusztus 28-án barokk kamarakoncert lesz a Szent László templomban. Felcsendülnek többek között A. Vivaldi, G. Ph. Telemann, J.S. Bach, J. B. de Boismortier és C. P. E. Bach művei.

Tovább...

Pál Feri atya előadása Sárváron

Spirit Hotel

2024. szeptember 28. szombat
10:00

A szakrális hét keretében előadást tart Sárváron Pál Feri atya. Hogyan válhat erőforrássá a múlt, hogyan alakítható szabadon a jövő? című előadása szeptember 28-án 10 órakor kezdődik a Spirit Hotelben.

Tovább...

Ajánljuk még...

Térjen be a Nádasdy a Nádasdy Ferenc Múzeumba!

Nádasdy Ferenc Múzeum

A Nádasdy Ferenc Múzeum keddtől vasárnapig 9-től 17 óráig várja a látogatókat. Érdemes megnézni történeti, huszár- és iparművészeti gyűjteményét!

Nézzen körül a múzeum oldalán...

Séta a Sárvári Arborétumban

Sárvári Arborétum

A Nádasdy-vár szomszédságában helyezkedik el a 9,2 hektár területű arborétum, ami országos jelentőségű védett természeti terület, és ahol a sárváriaknak is érdemes egy sétát tenni.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!