Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Szinte kész a KRESZ park felújítása a Csónakázó-tónál

2021.07.29

Elkészült a városnév fotópont a Csónakázó-tónál. Már csak a világításnak kell elkészülnie az új fotópontnál és esti fényekben is megcsodálható lesz majd a piros szíves Sárvár felirat. A projekt részeként szinte kész a KRESZ park teljes felújítása is, ahol lehetőség lesz a közlekedési szabályok élményszerű elsajátítására.

Szinte kész a KRESZ park felújítása a sárvári Csónakázó-tónál

A Csónakázó-tó melletti szabadidőpark beruházás második ütemére közel 300 millió forintos újabb kormányzati támogatást nyert a sárvári önkormányzat a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.-vel konzorciumban.

Szinte kész a KRESZ park felújítása a sárvári Csónakázó-tónál

A tó mellett folyó beruházások második ütemében eddig megújult egy kültéri kosárlabda pálya, használható a lábtenisz pálya, és egy új teqball pálya is kialakításra került.

További híreink

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...

Újabb szúnyoggyérítés lesz csütörtökön Sárváron

2024.07.03

A katasztrófavédelem múlt héten végzett földi, kémiai szúnyoggyérítést Sárváron. Ez csak csökkentette a vérszívók számát, de az elmúlt hetek csapadékos időjárása, a Rába áradása miatt a számuk továbbra is magas. Sárvár Város Önkormányzata a hozzá érkezett lakossági jelzések alapján úgy döntött, hogy a katasztrófavédelem által szervezett szúnyoggyérítés mellett saját forrásból is szervez irtást.

Tovább...

Bővül a térfigyelő kamerák száma

2024.06.30

Sárvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 27-én tartotta soron következő ülését a Városháza nagytermében. Bővül a térfigyelő kamerák száma, továbbra is támogatja a civil szervezeteket az önkormányzat.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!