Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Lépésről lépésre épül a Hegyközség

2021.04.21

A hegyközségi városrész lakott területeinek lépésről-lépésre megvalósuló szennyvízcsatornázási programja folytatódik, és idén tavasszal sor kerül az Almáskerti utca szennyvízelvezető hálózatának kiépítésére.

Lépésről lépésre épül a hegyközségi városrész Sárváron

Az Almáskerti utca teljes, 548 folyóméter hosszában gravitációs szennyvíz gerincvezetéket fektetnek le, melyhez 11 darab beton tisztítóaknát és 46 darab lakossági bekötővezetéket építenek ki. A kivitelezés – a lakókkal történő egyeztetéssel - április 12-én elindult.  A beruházási munkálatok – időjárástól függően - várhatóan 3 - 4 hónap alatt befejeződnek.

A kivitelezést a Szabadics Építőipari Zrt. végzi, a beruházás költsége 63 millió forint. A kivitelezés időtartama alatt az esetleges kényelmetlenségek miatt a lakók szíves türelmét, megértését kéri a sárvári önkormányzat és a kivitelező. A közműfejlesztés a lakók érdekében épül!

További híreink

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...

Újabb szúnyoggyérítés lesz csütörtökön Sárváron

2024.07.03

A katasztrófavédelem múlt héten végzett földi, kémiai szúnyoggyérítést Sárváron. Ez csak csökkentette a vérszívók számát, de az elmúlt hetek csapadékos időjárása, a Rába áradása miatt a számuk továbbra is magas. Sárvár Város Önkormányzata a hozzá érkezett lakossági jelzések alapján úgy döntött, hogy a katasztrófavédelem által szervezett szúnyoggyérítés mellett saját forrásból is szervez irtást.

Tovább...

Bővül a térfigyelő kamerák száma

2024.06.30

Sárvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 27-én tartotta soron következő ülését a Városháza nagytermében. Bővül a térfigyelő kamerák száma, továbbra is támogatja a civil szervezeteket az önkormányzat.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!