Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Készül a tekepálya

2021.08.13

Elkezdődött a Sárvár Arénában épülő tekecsarnok járófelületének a lerakása és a dobásokat kezelő technikai rendszer beépítése.

Készül a tekepálya Sárváron

A koronavírus világjárvány miatt egy évvel elhalasztódott a tavaly átadott Sárvár Arénába tervezett tekepálya kialakítása. A város idei költségvetése lehetőséget biztosít a megkezdett fejlesztés befejezésére, a 4 sávos tekepálya megépítésére. Az NB I-be feljutott Sárvári Kinizsi Kékgolyó SE csapatának lesz a hazai pályája, a fennmaradó időben pedig amatőr sportolók is igénybe vehetik a létesítményt.

Készül a tekepálya Sárváron

Az épülő tekepályának az NB I-es hazai és nemzetközi minősítés megszerzéséhez számos feltételnek kell megfelelnie. A 4 dobósávos pálya hossza 28 méter a szélessége 8 méter lesz, amelyhez nézőtér, vendéglátó rész is tartozik. 

További híreink

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.07.20

A képviselők módosították a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről szóló rendeletet, kezdeményezték a sárvári gyermekorvosi alapellátási körzetek átalakítását, hozzájárultak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új beruházásához.

Tovább...

Telt házzal robogott be a Sörexpressz a Nádasdy-várba

2024.07.20

Pénteken este kezdetét vette a Sörexpressz és XXIV. Sávári Fúvószenei Várfesztivál a Nádasdy-vár Sárvárban. A Sárvári Koncertfúvószenekar rendezvényét Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg előbb a rendezvény színpadán, majd ingyenes sörcsapolással.

Tovább...

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!