Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Elkezdődött az Eperjes utca felújítása

Járdaépítéssel indult a munka

2021.03.23

A kertvárosi utcák lépésről lépésre történő felújítási programja az Eperjes utca felújításával folytatódik. A kivitelezés során sor kerül a páros oldali járda és az útburkolat felújítására, megújulnak a meglévő kapubejárók és - ahol szükséges - a csapadékcsatornát is újjáépítik.

Elkezdődött az Eperjes utca felújítása Sárváron

A kivitelezés március 22-én, hétfőn indult a járda felújításával. Az úttest és a kapubejárók felújítására a húsvéti ünnepeket követően, április 6. és 30. között kerül sor. A kivitelezés időtartama alatt az úttesten történő közlekedésre csak korlátozottan lesz lehetőség, vagy egyáltalán nem lesz lehetséges, ezért a kivitelezés időtartama alatt az önkormányzat és a kivitelező kéri lakosság együttműködését és türelmét.

Elkezdődött az Eperjes utca felújítása Sárváron

A sárvári önkormányzat a kivitelezésre 40 millió forintot nyert a Belügyminisztérium pályázatán, amelyet önrésszel egészít ki. A beruházás összköltsége 88 millió forint.

További híreink

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...

Újabb szúnyoggyérítés lesz csütörtökön Sárváron

2024.07.03

A katasztrófavédelem múlt héten végzett földi, kémiai szúnyoggyérítést Sárváron. Ez csak csökkentette a vérszívók számát, de az elmúlt hetek csapadékos időjárása, a Rába áradása miatt a számuk továbbra is magas. Sárvár Város Önkormányzata a hozzá érkezett lakossági jelzések alapján úgy döntött, hogy a katasztrófavédelem által szervezett szúnyoggyérítés mellett saját forrásból is szervez irtást.

Tovább...

Bővül a térfigyelő kamerák száma

2024.06.30

Sárvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 27-én tartotta soron következő ülését a Városháza nagytermében. Bővül a térfigyelő kamerák száma, továbbra is támogatja a civil szervezeteket az önkormányzat.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!