Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Program a mai napon

Barokk kamarakoncert

Szent László templom

2024. augusztus 28. szerda
17:00

Augusztus 28-án barokk kamarakoncert lesz a Szent László templomban. Felcsendülnek többek között A. Vivaldi, G. Ph. Telemann, J.S. Bach, J. B. de Boismortier és C. P. E. Bach művei.

Tovább...

Közelgő programok

XXXVI. Sitkei Rockfesztivál

Sitke, Kálvária-kápolna

2024. augusztus 30. péntek - augusztus 31. szombat

A Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület 36. alkalommal is megrendezi a Sitkei Rockfesztivált. Jubiláló zenekarok, ikonikus rockhimnuszok, zúzós metálblokkok, friss bemutatkozók várják a fesztiválozókat. 35 év után újra felcsendülnek az István, a király rockopera dallamai a sitkei kálváriánál!

Tovább...

Pál Feri atya előadása Sárváron

Spirit Hotel

2024. szeptember 28. szombat
10:00

A szakrális hét keretében előadást tart Sárváron Pál Feri atya. Hogyan válhat erőforrássá a múlt, hogyan alakítható szabadon a jövő? című előadása szeptember 28-án 10 órakor kezdődik a Spirit Hotelben.

Tovább...

Ajánljuk még...

Térjen be a Nádasdy a Nádasdy Ferenc Múzeumba!

Nádasdy Ferenc Múzeum

A Nádasdy Ferenc Múzeum keddtől vasárnapig 9-től 17 óráig várja a látogatókat. Érdemes megnézni történeti, huszár- és iparművészeti gyűjteményét!

Nézzen körül a múzeum oldalán...

Séta a Sárvári Arborétumban

Sárvári Arborétum

A Nádasdy-vár szomszédságában helyezkedik el a 9,2 hektár területű arborétum, ami országos jelentőségű védett természeti terület, és ahol a sárváriaknak is érdemes egy sétát tenni.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!