Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Birtokba vették a gyerekek a Tavi - játszóteret

2021.05.12

Pöttyös labdával lepték meg az új Csónakázó - tavi játszótéren szaladgáló gyerekeket Ágh Péter országgyűlési képviselő és városunk vezetői. A járványhelyzet miatt átadóünnepséget nem tartottak az új játszótéren, amelyet már hetekkel ezelőtt birtokba is vettek a gyerekek.

Birtokba vették a gyerekek a Tavi - játszóteret

Április 24-én délelőtt a tavaszi napsütésben tele volt a Csónakázó-tónál lévő új játszótér. A gyermekeknek meglepetés volt Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester valamint Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek látogatása, akik nem érkeztek üres kézzel. Sok – sok pöttyöslabdával lepték meg a játszadozó apróságokat.

- Az elmúlt években Sárvár számos közösségi tere tudott megújulni, illetve újak épültek, gondoljunk a Posta térre, a Hild parkra vagy a Sárvár Arénára. A munka most itt a Csónakázó -tónál folytatódik, hiszen ez a város zöld szíve, és óriási lehetőségeket rejt – mondta Ágh Péter országgyűlési képviselő.

Birtokba vették a gyerekek a Tavi - játszóteret

Ágh Péter országgyűlési képviselő szólt arról, hogy a Csónakázó - tónál a kézilabdaszövetség támogatásával megújulhatott a szabadtéri kézilabdapálya, készül a tó körüli futókör, és a gyerekek már birtokba is vehették az új játszóteret. – Már én is egyfajta inspirációval rendelkeztem, hiszen a Parlament közelében, a képviselői irodaház mellett található az Olimpiai park, és ott egy hasonló játszótér helyezkedik el. A sárvári játszótér központi eleme egy világjáró hajó, és olyan fantasztikus elemekkel van felszerelve, amely méltó városunkhoz, és az ország bármely pontján megállná helyét. Az ötcsillagos városhoz méltó fejlesztés történt itt a sárvári gyerekek érdekében, és a jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy folytatódjon a Csónakázó – tó további fejlesztése – mondta el Ágh Péter.

Birtokba vették a gyerekek a Tavi - játszóteret

Játszóvár, kétüléses és háromüléses hinta, mérleghinta, rugós játék, egyensúlyozó tipegő, gumialagút és homokozó is került a játszótérre.

- Minden önkormányzati fejlesztés, amelybe belevágunk, legyen a város bármely pontján, az a sárváriak érdekeit szolgálja az egészen kicsi gyerekektől a felnőttekig, gondoljunk péládul, a bölcsőde, a gondozási központ, az iskolák megújítására, és most erre az új játszótérre – húzta alá Kondora István polgármester.

Birtokba vették a gyerekek a Tavi - játszóteret

A Tavi - játszótéren padokat, hulladékgyűjtőket is elhelyeztek, nyilvános mosdó és ivókút is rendelkezésre áll. Mindenkit arra kérnek, hogy a játszótéri házi rendet tartsa be, hogy az új létesítmény sokáig okozhasson örömet a sárvári gyerekeknek.

További híreink

Győrfi Pál tartott sajtótájékoztatót az ügyeleti rendszerről

December 1-jén elindult az új ügyeleti rendszer

2023.12.04

December 1-jén elindult az Országos Mentőszolgálat által működtetett új orvosi ügyeleti rendszer Vas vármegyében is. Győrfi Pál, az OMSZ sajtószóvivője Szombathelyen tartott sajtótájékoztatót, amelyen Sárvár képviseletében Szabó Zoltán alpolgármester is részt vett.

Tovább...
Ingyenes notebookokat kaptak a sárvári diákok

Ingyenes notebookokat kaptak a sárvári diákok

2023.12.04

Új, modern notebook-okat adtak át a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola hetedik évfolyamos diákjainak. Az átadáson Kondora István polgármester Szijártó Zsolt intézményvezetővel és Rozmán László tankerületi igazgatóval köszöntötte a tanulókat és szüleiket.

Tovább...
Családbarát emlékhely lett a Nádasdy-vár

Családbarát emlékhely lett a Nádasdy-vár

2023.12.04

2023-ban első alkalommal hirdette meg a Nemzeti Örökség Intézete és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete a Családbarát Emlékhely díjat, azzal a céllal, hogy az emlékhelyeket a családok igényeihez igazodva alakítsák ki, azok vonzók legyenek a családok számára.

Tovább...
Új helyre költözik az STKH sárvári irodája

Új helyre költözik az STKH irodája

2023.12.01

Az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft Szatmár utcai Ügyfélszolgálati Irodája december 4-től új helyszínre költözik.

Tovább...
LED-csereprogram, új orvosi ügyelet, új gyermekorvos Sárváron

LED-csereprogram, új orvosi ügyelet, új gyermekorvos

2023.11.23

November 21-én ülésezett a sárvári képviselő-testület, több önkormányzati rendeletet is módosítottak a városatyák.

Tovább...
Kondora István, Dr. Máhr Tivadar, Dr. Palatka János, Szabó Zoltán az új rendelőben

Épül az új gyermekorvosi rendelő

2023.11.22

Két új gyermekorvosi rendelőt alakítanak ki a volt tüdőgondozó épületében. Az építkezés helyszínén járt Kondora István polgármester Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterekkel, továbbá Dr. Palatka Jánossal, a város új gyermekorvosával.

Tovább...

Kiemelt híreink

Új helyre költözik az STKH irodája

2023.12.01

Új helyre költözik az STKH sárvári irodája
Bővebben...

TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL

2023.11.21

TÁJÉKOZTATÓ INGYENES LAKOSSÁGI IZZÓ CSERE PROGRAMRÓL
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »