Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Megújul a Sárvárra bevezető út 600 méteres szakasza - FRISSÍTVE

2023.10.07

1650 tonna aszfalt kerül a Sárvárra bevezető 10 méter széles útra! – hangzott el azon a sajtótájékoztató, amelyet Kondora István polgármester Ágh Péter országgyűlési képviselővel és Böröcz Miklóssal, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas megyei igazgatójával tartott szeptember 28-án.

Megújul a Sárvárra bevezető út 600 méteres szakasza

Nagyfelületű karbantartás kezdődött a Sárvárra bevezető út sótonyi kereszteződés és Tesco-körforgalom közötti 600 méteres szakaszán. Jelenleg az útpadka nyesése zajlik. Október 5-től először 5 cm vastagon lemarják az utat, majd a következő héten október 9-től indul aszfaltozás, két rétegben 12 cm aszfaltburkolat kerül az útra. Két műtárgy, két híd is van itt, ezeken a dilatációit is cserélik. Teljes útzár mellett zajlik majd a munka október 5-13-ig, a híddilatációk cseréje később kerül elvégzésre, de azok csak félpályás zárás mellett.

Kondora István polgármester Ágh Péter országgyűlési képviselővel és Böröcz Miklós igazgatóval tartott sajtótájékoztatót

A háború és az elhibázott szankciós politika nagy kihívások elé állított bennünket. De az Építési és Közlekedési Minisztérium valamint a Magyar Közút mindig keresi a forrásokat, és most lehetőség nyílik a Sárvárra bevezető út felújítására – mondta el Ágh Péter.

Teljes útzár mellett zajlik a Sárvárra bevezető út felújítása

Teljes útzár melett zajlanak a munkálatok

Elkezdődött a Sárvárra bevezető út felújítása, a munkálatok teljes útzár mellett zajlanak. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában, saját kivitelezésben meleg aszfaltos burkolatmegerősítéssel megújul a Sárvár bekötőút 600 méteres szakasza.

A munkálatok október 5-én, csütörtökön 6:30-kor elkezdődtek és várhatóan október 12-e, csütörtök 18 óráig tartanak.

Megkezdődtek a munkálatok a Sárvárra bevezető úton

A munkavégzés során a sótonyi kereszteződéstől a Tesco-nál lévő körforgalomig az útszakaszt teljes szélességben lezárták. Kerülni Balaton – Celldömölk irányából a 84 – 88-as főutak felé lehetséges, Sárvár irányából a Fekete híd utcát jelölik ki terelőútként.

A felújítási munkák idején a térségben hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők. A Volánbusz és a megkülönböztető jelzést használó járművek mindkét irányból közlekedhetnek a munkaterületen.

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!