Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Lezárult a tavaszi találkozók sora

2023.05.22

Az 5. számú választókerületben folytatódott a lakossági fórumok sora. A házigazda Németh Róbert, a körzet önkormányzati képviselője volt, aki röviden ismertette az elmúlt időszak eredményeit.

Mint mondta, szinte minden utcára jutott egy kisebb – nagyobb fejlesztés, amelyek főként a járdák állapotát és a csapadékvíz elvezetését javították. Szólt arról, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a zöld területek gondozására is. – Fontosnak tartom, hogy a pozitív dolgokat erősítsük, ezért folyamatosan tájékoztatom a lakosságot a Facebook – oldalamon is az eredményekről – húzta alá Németh Róbert. A fórum résztvevői közül többen köszönetüket fejezték ki, elismeréssel szóltak Németh Róbert munkájáról, aki gyorsan reagál a felmerülő problémákra, igyekszik mindenre megoldást találni.

A lakossági fórum vendégei voltak Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester. Kondora István két beruházást emelt ki, a belvárosi csapadékvíz-elvezetés fejlesztését és a Dózsa utcai parkolók építését, amelyek javítják az 5. számú választókerület lakóinak életét is.

Dr. Máhr Tivadar alpolgármester a tavasz folyamán rendezett fogadóórák és lakossági fórumok összegzéseként arról szólt, hogy az elmúlt hónapokban nagyon sok emberrel találkoztak személyesen, nagyon sok kérést, feladatot gyűjtöttek össze, amelyek megoldásán dolgoznak majd a következő hónapokban. Ősszel folytatódnak a fogadóórák és lakossági fórumok.

További híreink

Hétfőn földi szúnyoggyérítés, csütörtökön légi irtás lesz Sárváron

2024.07.12

Sárváron a katasztrófavédelem és a sárvári önkormányzat is végeztetett már földi kémiai szúnyoggyérítést. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása és a Rába áradása miatt a szúnyogok továbbra is sok problémát okoznak városunkban, ezért az irtást folytatni kell.

Tovább...

Dr. Dobozy Imre nevét vette fel a Tinódi Gimnázium könyvtára

2024.07.12

Egy legendás tanáregyéniség emléke előtt tisztelegve, a Sárvári Tinódi Gimnázium úgy döntött, hogy Dr. Dobozy Imréről nevezi el az intézmény könyvtárát. Az emléktábla avatására június 13-án került sor egykori kollégák, tanítványok jelenlétében.

Tovább...

Sárváron lesz a 97. bélyegnap

2024.07.12

Sárvár városa ad otthont 2024-ben az Országos Bélyegkiállításnak és a 97. Bélyegnap rendezvényeinek.

Tovább...

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán

2024.07.12

Július 2-án, Semmelweis-nap alkalmából egészségügyi dolgozókat köszöntöttek a Városházán. Sárvár Város Önkormányzata kilenc szakember részesített Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetésben a kiemelkedő szakmai munka elismeréséül.

Tovább...

Újabb szúnyoggyérítés lesz csütörtökön Sárváron

2024.07.03

A katasztrófavédelem múlt héten végzett földi, kémiai szúnyoggyérítést Sárváron. Ez csak csökkentette a vérszívók számát, de az elmúlt hetek csapadékos időjárása, a Rába áradása miatt a számuk továbbra is magas. Sárvár Város Önkormányzata a hozzá érkezett lakossági jelzések alapján úgy döntött, hogy a katasztrófavédelem által szervezett szúnyoggyérítés mellett saját forrásból is szervez irtást.

Tovább...

Bővül a térfigyelő kamerák száma

2024.06.30

Sárvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 27-én tartotta soron következő ülését a Városháza nagytermében. Bővül a térfigyelő kamerák száma, továbbra is támogatja a civil szervezeteket az önkormányzat.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!