Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Gravel kerékpárosok rajtoltak el Sárvárról

2021.08.06

Magyarország első gravel kerékpáros eseményét Sárvár és Vasvár között rendezték meg július 31-én. A két fő versenyszám a Sárvárról induló 80 illetve 120 km-es kategória volt, a kezdők pedig egy 35 kilométeres távot is megtehettek vasvári indulással.

Gravel kerékpárosok rajtoltak el Sárvárról

A Sárvár Aréna elől induló versenyzőket Dr. Máhr Tivadar alpolgármester köszöntötte az önkormányzat nevében. - Városunkban évről – évre egyre több kerékpárút épül, nagy hangsúlyt fektetünk a kerékpáros turizmusra. Öröm számomra, hogy most ennek a különleges biciklis műfajnak a hódolóit is városunkban üdvözölhettem – mondta az alpolgármester.

Gravel kerékpárosok rajtoltak el Sárvárról

A gravel szó jelentése sóder, amely egy olyan biciklis műfajt takar, ahol elsősorban jó minőségű kavicsos, erdei úton haladnak a résztvevők.  A szervezők tájékoztatása szerint közel 70 versenyző állt rajthoz. A program főszervezője a Vidéki Értékturizmus Kft., együttműködő partnerük volt Sárvár és Vasvár önkormányzatai, valamint a Sárvári Kerékpáros Egylet.

További híreink

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.03.22

A sárvári képviselő-testület megtartotta márciusi soron következő ülését a Városháza nagytermében.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!