Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Fontos változások a gyermekorvosi ellátásban!

2024.04.26

2024. május 3-tól már az új, Rákóczi Ferenc utca 21. szám alatti rendelőben lesznek a gyermekorvosi rendelések!

A Rákóczi utcába költözik a gyermekorvosi rendelés

A rendelők telefonszámai és e-mail címei változatlanok, azonban a rendelési idők változnak!

BEJÁRAT A RENDELŐBE ÉS PARKOLÁSI REND

A rendelő a Dévai

A rendelő személygépkocsival a Déva Bíró Mátyás utca felől közelíthető meg, parkolásra ott van lehetőség. A rendelő udvarán kizárólag a mozgáskorlátozottak parkolhatnak.

Gyalogosan és kerékpárral a Rákóczi Ferenc utca és az Abádi Benedek sétány felől lehet megközelíteni a rendelőt, az udvaron fedett kerékpártárolót és babakocsi tárolót alakítottak ki.

KÖLTÖZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Fedett kerékpártároló és babakocsi tároló is van az udvaron

2024. április 30-án, kedden valamennyi gyermekorvosi rendelés a korábban megszokott helyen és rendelési időben lesz elérhető.

Az orvosi rendelések átköltöztetése május 2-án, csütörtökön, és május 3-án, pénteken valósul meg. A rendelési idők e két napon a hivatalos rendelési időktől eltérhetnek. Kérjük a tisztelt Szülőket, hogy a rendelések felkeresése előtt feltétlenül érdeklődjenek a megszokott telefonszámokon!

GYERMEKORVOSOK ÉS ÁPOLÓK

Az udvarba csak a mozgáskorlátozottak hajthatnak be autóval

A gyermekorvosi körzetek ellátásáról továbbra is Dr. Izer Ildikó és Dr. Palatka János csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosok gondoskodnak. A 3. számú gyermekkörzetet Dr. Izer Ildikó helyett 2024. május 1-től Dr. Palatka János veszi át.

A két gyermekorvos munkáját továbbra is három ápoló segíti Varga Noémi, Némethné Márfi Tímea és Szukopné Soproni Izabella.

RENDELÉSI IDŐK + TELEFONSZÁMOK

Rendelési idők, telefonszámok

A rendelési idők bővülnek, amelyről a sarvarvaros.hu weboldalon, a Sárvár Lendületben Facebook-oldalon és a Sárvári Hírlapból tájékozódhatnak.

 

Az új gyermekorvosi rendelők kialakításakor kénytelen volt internet – illetve telefonszolgáltatót váltani az önkormányzat, ezért a vezetékes telefonok átkötése hosszabb időt fog igénybe venni. Mindhárom gyermekorvosi körzet mobiltelefonon elérhető lesz az átmeneti időszakban is.

 

A telefonszámok a következők:

1. körzet 0630 178 2934

2. körzet 0630 826 5493

3. körzet 0630 157 0530

 

A mobilszámokról a sarvarvaros.hu weboldalon, a Sárvár Lendületben Facebook-oldalon és a Sárvári Televízióból valamint a Sárvári Hírlapból tájékozódhatnak.

 

További híreink

Már június 23-án, vasárnap lesz szúnyoggyérítés Sárváron!

2024.06.21

Sárvár Város Önkormányzata a hozzá érkezett lakossági jelzések alapján nem vár a katasztrófavédelem által szervezett szúnyoggyérítés idejéig, hanem saját forrásból finanszírozva megrendelte a földi, kémiai gyérítést.

Tovább...

Átadták a megbízóleveleket a megválasztott önkormányzati képviselőknek

2024.06.21

Június 20-án délután átadta a megbízóleveleket a június 9-én megválasztott önkormányzati képviselőknek dr. Komáromi László, a Helyi Választási Bizottság elnöke, dr. Szijártó Valéria, a Helyi Választási Iroda vezetője, Erdős Katalin, a Helyi Választási Iroda helyettes vezetője a Városházán.

Tovább...

Június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárváron

2024.06.20

2024. június 28-án szúnyoggyérítés lesz Sárvár város területén. A földi kémiai védekezés a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2024. június 29-30.

Tovább...

Három kompenzációs listás képviselő lesz Sárváron

2024.06.18

A Sárvári Helyi Választási Bizottság a június 9-i helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásával kapcsolatban megállapította a kompenzációs listás választás eredményét az egyéni választókerületi választás eredményéről kiállított jogerős jegyzőkönyvek alapján.

Tovább...

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!