Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Ezernél is többen várták a Mikulást

2022.12.11

Több mint ezren várták a Sárvári Mikulást az arénában december 6-a délutánján. A Sárvári Mikulás idén immáron 16. alkalommal látogatott el hintójával a városunkba.

Ezernél is többen várták a Sárvári Mikulást

Több mint ezren várták a Sárvári Mikulást az arénában. Gyerekek, szülők, nagyszülők töltötték meg a Sárvár Aréna lelátóját és küzdőterét. Az ALMA együttes koncertjén már a Rosszcsont manók, Rudolf és Kópé krampusz is táncolt, előttük Paukovicsné Hegyi Gabriella vezetésével a Koncz János Alapfokú Művészeti iskola növendékeinek műsorát láthatta a közönség.

Ezernél is többen várták a Sárvári Mikulást

Az Alma együttes és a gyerekek nem hiába hívták telefonon is a Sárvári Mikulást, hamarosan megérkezett az arénába. Idén immáron 16. alkalommal látogatott el városunkba a Nagyszakállú. Mivel elfáradt a hosszú úton ezért megpihent egy kicsit, addig a Crazy Legs Dance School táncosai, Szabó Balázs tanítványai varázsoltak el produkciójukkal.

Ezernél is többen várták a Sárvári Mikulást

Elsőként a sikeres vizsgát letevő idősebb manók kaptak ajándékot a Mikulástól, őket ugyanis jövőre már fiatalabb társaik váltják, akik most is itt voltak velük, és tanulták a Manó mozdulatokat és feladatokat. Aztán minden gyermek felmehetett a színpadra, és találkozhatott a Mikulással, aki a manók segítségével csokival is megajándékozta őket.

Ezernél is többen várták a Sárvári Mikulást

A Télapó zsákját a Vas megyei Közgyűlés töltötte meg édességgel. A rendezvényt Börczy Tímea, Mórocz Andrea, Varga Zsolt és Kiss Csaba szervezték. Az est háziasszonya Pintérné Zámbó Zsanett volt.

További híreink

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.03.22

A sárvári képviselő-testület megtartotta márciusi soron következő ülését a Városháza nagytermében.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!