Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Dr. Máhr Tivadar és Kondora István a hivatal munkatársaival az izzók átvátelekor

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók Sárvárra. A szállítmányt a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai vették át a Sárvár Arénában. Sárvár Város Önkormányzata a CYEB Energiamegoldások Kft-vel együttműködve tavaly decemberben hirdette meg a LED-csere programot. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában, a sportolói bejárat mellett.

Az izzók átvételekor jelen volt Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester is.

Dr. Máhr Tivadar elmondta, az energiatakarékos és hosszú élettartamú LED - fényforrások használatával jelentős megtakarítás érhető el a sárvári háztartásokban.

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

Az izzókat a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai osztják ki április 2. és 11. között, városrészenként eltérő időpontokban. Tisztelettel kérik a lakosságot, hogy az időpontokat és a területi beosztást tartsák be az átvétel során, hogy a várakozás elkerülhető legyen.

Átvételi időpontok
Átvételi időpontok

A LED csomagot az a személy veheti át, akinek a nevére a regisztráció szólt. A személyazonosság igazolása érdekében a személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatása szükséges! A regisztrált személy helyett átvételre csak az jogosult, aki hivatalos, két tanú által aláírt meghatalmazással rendelkezik. Akinek a megadott időpontok egyike sem megfelelő, a 95/523-100-as telefonszámon veheti fel a kapcsolatot a hivatallal.

 

A részletes tájékoztató letölthető a Kapcsolódó dokumentumoknál! 

További híreink

Közel két milliárdos high-tech fejlesztést adtak át a Ságában

2024.05.23

Csaknem kétmilliárd forint értékben adtak át új, robotizált gépeket a Sága Foods Zrt. sárvári üzemében. A beruházás a Nemzetgazdasági Minisztérium Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programjának köszönhetően valósulhatott meg. Ez a fejlesztés előszobája annak a nagyberuházásnak, amelynek keretében megépül városunkban az új Sága-üzem.

Tovább...

Tovább javul a Kertváros csapadékvíz-elvezetése

2024.05.22

A Kertváros csapadékvíz-elvezetésének javítása is része az „Élhető Sárvár” elnevezésű projektnek, amelyben több fontos beruházás valósulhatott meg az elmúlt időszakban Sárváron. A Kertváros esetében a lakosságot is bekapcsolták a projektbe, és egy szemléletformáló akció keretében esővízgyűjtő hordókat kaphattak a beruházással érintett utcák lakói.

Tovább...

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...

Érkeznek az új játékok a sárvári játszóterekre

2024.05.20

Folytatódott a játszóterek felújítása a tavaszi városi nagytakarítási és felújítási munkálatok keretében, érkeznek az új játszóeszközök.

Tovább...

Véget ért a jelöltállítás időszaka a választásra

2024.05.07

Véget ért a jelöltállítás időszaka az önkormányzati választásra május 6-án 16 órakor. Ekkor ült össze a helyi választási bizottság dr. Komáromi László elnökletével.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!