Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Turizmus

Turizmus - Sárvár

A város a kereskedelmi szálláshelyeken regisztrált vendégéjszakák száma szerint évről évre a tíz legnépszerűbb település között szerepel. A város turizmusának zászlóshajója a Sárvárfürdő, de számos további fejlesztési lehetőség áll még rendelkezésre.

A turizmusfejlesztés területén cél a város természeti, történelmi-kulturális örökségének értéktudatos, komplex megőrzése, együttműködésben megvalósuló új, egyedi arculatú, magas minőségű fejlesztése, mely tartalmazza a termálvízkincsre alapozott egészségturisztikai-rekreációs fejlesztéseket; történelmi emlékek, kulturális értékek integrált vonzerő fejlesztését; tájegységekre jellemző ökoturisztikai alapon szervezett tematikus szolgáltatások támogatását; a desztináció turisztikai intézményrendszerének folyamatos megújítását, valamint egészségturisztikai programok megvalósítását.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2019-re vonatkozó statisztikai adatai is alátámasztják, hogy a turizmus, különösen a magas szintű fürdőturizmus Sárvár egyik kiemelkedő vonzereje.

Legnépszerűbb termálfürdős települések toplistája - 2019 »

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Befektetés

Önkormányzat a gazdaságfejlesztés szolgálatában

Önkormányzat a gazdaságfejlesztés szolgálatában

Bővebben...

Közlekedés

Közlekedés - Sárvár

Bővebben...

Városi infrastruktúra

Városi infrastruktúra

Bővebben...

Oktatás, egészségügy

Oktatás, egészségügy

Bővebben...

Népesség, munkaerőpiac, nyelvismeret

Népesség, munkaerőpiac, nyelvismeret

Bővebben...
Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »