Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Több mint 250 veterán járművet vártak a piknikre

2022.06.07

Nagy érdeklődés mellett és igazán felszabadult, vidám hangulatban telt a várparkban megrendezett V. Veterán Piknik. Több mint 250 veterán jármű regisztrált az eseményre, a résztvevők és a látogatók egyaránt átélhették a ‘60-as, ‘70-es évek hangulatát.

Több mint 250 veterán járművet vártak a sárvári piknikre

A rendezvényt Kondora István polgármester nyitotta meg, majd kezdetét vették a programok. Nagy sikere volt a retrobuszos városnézésnek, egy több mint 50 éves muzeális Ikarus 311 autóbusszal szelhették át a város utcáit az érdeklődők.

Több mint 250 veterán járművet vártak a sárvári piknikre

Amíg a felnőttek a keleti és nyugati autó- és motorcsodákban gyönyörködtek, a gyerekek kipróbálhatták a veterán pedálos kisautókat. A nyári melegben a piknik sátornál jócskán fogyott a limonádé és a zsíros kenyér. A Sárvár Rádió élő kívánságműsorral pörgette fel a hangulatot.

Több mint 250 veterán járművet vártak a sárvári piknikre

Mindenki izgatottan várta a felvonulást, délután a több száz kiállított jármű felvonult a város utcáin. A nap végén a „Piknik Kétkerekű és Négykerekű Kedvencét" is megválasztották.

Több mint 250 veterán járművet vártak a sárvári piknikre

További híreink

Áramszünet lesz a Kinizsi utcai rendelőkben

2024.05.29

Ezúton értesítjük Tisztelt Betegeinket, hogy 2024. június 4-én kedden 8-16 óráig a Sárvár, Kinizsi utca 13. szám alatti háziorvosi rendelőket is érinti az utcában meghirdetett áramszünet.

Tovább...

Közlekedési és hasznos információk - Korda György és Balázs Klári koncert

2024.05.29

A sárvári nyárköszöntő rendezvény 2024. május 31-én 19:30-kor Thomax koncertjével kezdődik a Posta téren. 21 órakor lép fel Korda György és Balázs Klári, 22 - 24 óráig Pixa zenél.
A rendezvény helyszínén büfé, mobil wc-k üzemelnek a rendezvény ideje alatt. A rendezvényre a belépés ingyenes!

Tovább...

Közel két milliárdos high-tech fejlesztést adtak át a Ságában

2024.05.23

Csaknem kétmilliárd forint értékben adtak át új, robotizált gépeket a Sága Foods Zrt. sárvári üzemében. A beruházás a Nemzetgazdasági Minisztérium Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programjának köszönhetően valósulhatott meg. Ez a fejlesztés előszobája annak a nagyberuházásnak, amelynek keretében megépül városunkban az új Sága-üzem.

Tovább...

Tovább javul a Kertváros csapadékvíz-elvezetése

2024.05.22

A Kertváros csapadékvíz-elvezetésének javítása is része az „Élhető Sárvár” elnevezésű projektnek, amelyben több fontos beruházás valósulhatott meg az elmúlt időszakban Sárváron. A Kertváros esetében a lakosságot is bekapcsolták a projektbe, és egy szemléletformáló akció keretében esővízgyűjtő hordókat kaphattak a beruházással érintett utcák lakói.

Tovább...

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!