Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Telt ház - Fergeteges hangulat a városi bálon

2024.01.29

A 16. Sárvári Városi Bállal indult az idei farsangi szezon a Park Inn Hotelben, amely idén is telt házas volt. A bált Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg, aki kiemelte, hogy a farsangi szezonban végig bálozhatunk Sárváron. Ezek a zenés-táncos rendezvények emelik a városi rangot, hozzátartoznak a polgárvárosi léthez, és jótékony célt is szolgálnak.

: Mórocz Zsolt, Dr. Máhr Tivadar és Savanyú Gábor a XVI. Sárvár Városi Bál megnyitóján

A városi bál bevételétnek kedvezményezettje idén a Szent Piroska Katolikus Óvoda. A bálozókat Savanyú Gábor és Mórocz Zsolt szervezők is köszöntötték, akik nagyon fontosnak tartják, hogy évről-évre visszatérő törzsközönsége van a bálnak, és immár több mint 15 éve minden évben segíteni tudnak egy – egy városi gyermekintézményt a bál bevételéből.

A bált megtisztelte jelenlétével Szabó Zoltán alpolgármester és Varga Károly önkormányzati képviselő, valamint Szentgyörgyi László református lelkész is.

Varga Károly önkormányzati képviselő is részt vett a bálon

A XVI. Sárvári Városi Bál tematikája idén a spanyol volt, az ehhez illő díszítést idén is a Holdvirág Virágüzlet készítette, a spanyol ételekről a Park Inn Hotel kitűnő konyhája gondoskodott.

A talpalávalót a hagyományokhoz hűen a Galaxy Tánczenekar szolgáltatta, így nem véletlen, hogy a 174 bálozó sokszor megtöltötte a táncparkettet.

A sztárfellépő viszont az amerikai életérzést hozta el. A pop királya, Michael Jackson magyar hasonmása, Darvai Károly lépett fel táncosaival. A férfi már évtizedek óta profi Jackson-hasonmás, 14 plasztikai műtéten is átesett. Produkcióját vastapssal jutalmazta a lelkes közönség, akik közül sokan együtt is énekelték – táncolták a zeneszámokat.

A 174 bálozó sokszor megtöltötte a táncparkettet

Éjfél után kezdődött a tombolasorsolás, ahol a számtalantámogatónak, felajánlónak köszönhetően sok – sok tombolatárgy talált gazdára!

Idén is fantasztikus hangulatban telt a városi bál, amelyet finom étkek, kitűnő zene, jó társaság tett felejthetetlenné. A bálozók a jövő évi találkozás reményében búcsúztak egymástól a hajnali órákban!

További híreink

Elfogadták a város 2024. évi költségvetését

2024.02.20

A képviselők egyhangú döntéssel elfogadták a sárvári önkormányzat 2024. évi költségvetését a februári képviselő-testületi ülésen. A költségvetés főösszege 6,6 milliárd forint lett. Az ülésen több beszámolót is elfogadtak.

Tovább...

Megnyitotta kapuit Sárvár új prémiumkategóriás szállodája

2024.02.19

Megnyitotta kapuit Sárvár új prémiumkategóriás szállodája, amelyet Ágh Péter és Hende Csaba országgyűlési képviselők Kondora István polgármesterrel, a megye és a város vezetőivel együtt tekintettek meg. A vendégeket Alfred Hackl, a Melea – The Health Concept igazgatója és Bencze Zsolt, a szállodát fejlesztő és üzemeltető Unione Sárvár Kft. ügyvezetője fogadta.

Tovább...

Újabb segítséget hozott a Dolorosa Sárvárra

2024.02.19

Új eszközökkel ajándékozta meg a Dolorosa Alapítvány a Sárvári Védőnői Szolgálatot. A sárvári kötődésű humanitárius szervezet - önzetlen támogatóinak köszönthetően - egy ultrahangos szívhangvizsgáló készüléket, egy hallásvizsgáló készüléket és egy mérleget adományozott a védőnők számára.

Tovább...

Helybe jön a munkáltató. Újra állásbörze Sárváron

2024.02.15

Helybe jönnek az állásbörzére a munkáltatók, akik munkavállalókat keresnek a környéken élők közül. Nem kell írni, telefonálni, vagy utazni sokfelé azért, hogy kapcsolatba kerüljenek velük az érdeklődők, személyesen lehet megkeresni a cégeket egy helyen és egy időben.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.02.02

Kitüntetés-átadással kezdődött a januári képviselő-testületi ülés, majd több beszámoló is napirendre került.

Tovább...

Dr. Szeibert János helytörténeti munkáját mutatták be a múzeumban

2024.02.02

A Magyar Kultúra Napja alkalmából mutatták be a Nádasdy Ferenc Múzeum dísztermében dr. Szeibert János Sárvár története 1848-ig című munkáját, amely nemcsak könyvünnep volt, de várostörténeti pillanat is. A kéziratra múlt évben egy online piactéren talált rá Ágh Péter országgyűlési képviselő, aki aztán kezdeményezte a helytörténeti kötet megjelentetését.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!