Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Telt ház - Fergeteges hangulat a városi bálon

2024.01.29

A 16. Sárvári Városi Bállal indult az idei farsangi szezon a Park Inn Hotelben, amely idén is telt házas volt. A bált Dr. Máhr Tivadar alpolgármester nyitotta meg, aki kiemelte, hogy a farsangi szezonban végig bálozhatunk Sárváron. Ezek a zenés-táncos rendezvények emelik a városi rangot, hozzátartoznak a polgárvárosi léthez, és jótékony célt is szolgálnak.

: Mórocz Zsolt, Dr. Máhr Tivadar és Savanyú Gábor a XVI. Sárvár Városi Bál megnyitóján

A városi bál bevételétnek kedvezményezettje idén a Szent Piroska Katolikus Óvoda. A bálozókat Savanyú Gábor és Mórocz Zsolt szervezők is köszöntötték, akik nagyon fontosnak tartják, hogy évről-évre visszatérő törzsközönsége van a bálnak, és immár több mint 15 éve minden évben segíteni tudnak egy – egy városi gyermekintézményt a bál bevételéből.

A bált megtisztelte jelenlétével Szabó Zoltán alpolgármester és Varga Károly önkormányzati képviselő, valamint Szentgyörgyi László református lelkész is.

Varga Károly önkormányzati képviselő is részt vett a bálon

A XVI. Sárvári Városi Bál tematikája idén a spanyol volt, az ehhez illő díszítést idén is a Holdvirág Virágüzlet készítette, a spanyol ételekről a Park Inn Hotel kitűnő konyhája gondoskodott.

A talpalávalót a hagyományokhoz hűen a Galaxy Tánczenekar szolgáltatta, így nem véletlen, hogy a 174 bálozó sokszor megtöltötte a táncparkettet.

A sztárfellépő viszont az amerikai életérzést hozta el. A pop királya, Michael Jackson magyar hasonmása, Darvai Károly lépett fel táncosaival. A férfi már évtizedek óta profi Jackson-hasonmás, 14 plasztikai műtéten is átesett. Produkcióját vastapssal jutalmazta a lelkes közönség, akik közül sokan együtt is énekelték – táncolták a zeneszámokat.

A 174 bálozó sokszor megtöltötte a táncparkettet

Éjfél után kezdődött a tombolasorsolás, ahol a számtalantámogatónak, felajánlónak köszönhetően sok – sok tombolatárgy talált gazdára!

Idén is fantasztikus hangulatban telt a városi bál, amelyet finom étkek, kitűnő zene, jó társaság tett felejthetetlenné. A bálozók a jövő évi találkozás reményében búcsúztak egymástól a hajnali órákban!

További híreink

Lomtalanítási tájékoztató 2024

2024.06.12

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei évben is valamennyi - vegyes hulladékgyűjtésre kötelezett és bevont - lakossági ügyfele részére biztosítja a lomhulladék összegyűjtését és elszállítását.

Tovább...

Heten újráztak, egy új képviselő Sárváron!

2024.06.10

Június 9-én rendben lezajlott településünkön a helyi önkormányzati választás. Nyolc egyéni mandátum sorsáról dönthettek a választópolgárok, heten újráztak, egy új képviselő kerül be a testületbe.

Tovább...

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár polgármestere

2024.06.10

Negyedszer is Kondora István lett Sárvár város polgármestere. 61,56 százalékkal nyert Kondora István, a Fidesz-KDNP jelöltje a helyi önkormányzati választáson.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok II.

2024.06.09

Magas részvétel mellett, rendben zajlik az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás Sárváron. A voksolás 19 óráig tart, 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le szavazatát.

Tovább...

Választás aktuális hírei - Részvételi adatok I.

2024.06.09

Reggel 6-kor kinyitottak a sárvári szavazókörök. Rendben elkezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás. Sárváron 18 szavazókörben több mint 11 ezer választópolgár adhatja le voksait 19 óráig.

Tovább...

Átadták az új gyermekorvosi rendelőket

2024.06.07

Ünnepélyes keretek között adták át az új gyermekorvosi rendelőket, amelyek modern és barátságos környezetet biztosítanak a betegséggel küzdő gyermekek számára.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!