Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Segíts Sárvár, hogy segíthessünk! – Adventi Adománygyűjtés

2020.12.04

Segíts Sárvár, hogy segíthessünk! címmel adventi adománygyűjtést indított Sárvár Város Önkormányzata.

Segíts Sárvár, hogy segíthessünk! – Adventi Adománygyűjtés

Jótékonysági felhívása

Segíts Sárvár, hogy segíthessünk! – Adventi Adománygyűjtés

Karácsony közeledtével szinte mindenki elgondolkodik azon, hogyan tudná a nehéz sorsú, rászoruló családok, gyermekek, idősek ünnepét bearanyozni.

2020-ban a koronavírus – járvány közepette még fontosabb, hogy figyeljünk egymásra, segítsük egymást!

Sárváron is élnek olyanok, akik főként így karácsony közeledtével hálás szívvel fogadják a segítséget, az adományokat. A járványhelyzet miatt azonban nem célszerű most tárgyi adományokat gyűjteni, ezért aki segíteni szeretne, pénzadomány formájában tudja ezt megtenni.

Sárvár Város Önkormányzata újranyitja a tavasszal létrehozott – járvánnyal kapcsolatos - alszámláját az adományok fogadása céljából. A sárvári önkormányzat fontosnak tartja az összetartozás szellemének és az emberi szolidaritás érzésének erősítését.

Kérjük, lehetőségeik szerint csatlakozzanak a sárvári önkormányzat adventi adománygyűjtési akciójához, buzdítsák ismerőseiket, és vigyék hírét, hogy minél nagyobb lehessen az összefogás!

Az adományokból vásárolt élelmiszerek az „Alapítvány a nehéz anyagi körülmények között élők megsegítésére” szervezeten keresztül, a Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központ közvetítésével jutnak el a rászorulókhoz.

Bankszámlaszám: 11747037-15733634-10260009

Segíts Sárvár, hogy segíthessünk!

További híreink

Új helyre költözik a tourinform iroda Sárváron

Új helyre költözik a tourinform iroda

2021.01.25

Heteken belül új helyen, a Sylvester János utca és a Kossuth tér sarkán kialakításra kerülő irodában kezdi meg működését a sárvári tourinform iroda. A helyiséget a sárvári önkormányzat vásárolta meg, a felújítást a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. végzi pályázati forrásból. A munkálatok már el is kezdődtek.

Tovább...
Négy illegális hulladéklerakót számolnak fel

Négy illegális hulladéklerakót számolnak fel

2021.01.25

Tavaly decemberben közel 7 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az önkormányzat a Tisztítsuk meg az Országot! program keretében a város közigazgatási területén lévő illegális hulladéklerakók felszámolására. A hulladékok begyűjtése január végén megkezdődik.

Tovább...
Online fogadóórát tart Szabó Zoltán alpolgármester Sárváron

Online fogadóórát tart Szabó Zoltán alpolgármester

2021.01.25

Online és telefonos fogadóórát tart Szabó Zoltán, a város társadalmi megbízatású, az egészségügyi és szociális területért felelős alpolgármestere február 2-án, kedden 10 és 11 óra között.

Tovább...
Indul a Sárvári Fotószafari

Indul a Sárvári Fotószafari

2021.01.20

A Nádasdy Kulturális Központ együttműködve több magyarországi egyetemmel izgalmas játékra hívja a sárváriakat január utolsó hetében. Öt napon át a város különféle helyszíneit érdemes felkeresni és ott egy szelfit készíteni. A keresés és a játék öröme mellett nyeremények is várják a résztvevőket.

Tovább...
Idén is pályázhatnak támogatásra a sárvári sportszervezetek

Idén is pályázhatnak támogatásra a sportszervezetek

2021.01.15

Sárvár Város Önkormányzata támogatási pályázatot írt ki sárvári székhelyű azon városi sportegyesületek, diák- és szabadidősport egyesületek, sportszövetségek, sportcélú alapítványok, sportközösségek részére, amelyek tevékenységi területükön számottevő sporteredményt tudnak felmutatni.

Tovább...
Online és telefonos fogadóórát tart Dr. Máhr Tivadar alpolgármester

Online és telefonos fogadóórát tart Dr. Máhr Tivadar alpolgármester

2021.01.14

Online és telefonos fogadóórát tart Dr. Máhr Tivadar alpolgármester január 19-én, kedden 14 órától 15 óráig. A sárváriak kérdéseiket, észrevételeiket ezen időtartamban telefonon, a 06 95 323 555-ös telefonszámon, e-mailben, az alpolgarmester@sarvar.hu címen és az alpolgármester Facebook-oldalán üzenetben jelezhetik.

Tovább...

Kiemelt híreink

Tájékoztató a hulladékszállítás változásairól

2021.01.07

Tájékoztató a hulladékszállítás változásairól
Bővebben...

Sárvár egyes közterületein kötelező a maszkviselés

2020.11.15

Sárvár egyes közterületein kötelező a maszkviselés
Bővebben...

Észrevétel bejelentése

Észrevétel bejelentő űrlap

Jelezze nekünk, ha megoldásra váró üggyel találkozott Sárváron!

Bejelentés...

Sárváriaknak

Turistáknak

Értesüljön elsőként városunk híreiről! Érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.
×

Ha értesülni szeretne városunk híreiről, programjairól, az önkormányzati pályázatokról, rendeletekről, akkor érdemes feliratkoznia hírlevelünkre.

A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Kft. (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, kizárólag a hírlevél rendszeres megküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

A feliratkozás bármikor törölhető.

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tekintheti meg »