Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot az eső után

2022.08.14

Hello, Sárvár elnevezéssel nyári fesztivál várta a sárváriakat és a turistákat a Posta téren augusztus 13-án. A nyári, családi rendezvény igyekezett minden korosztályt megszólítani.

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot Sárváron az eső után

Délután Joós Tamás énekmondó zenés játszóháza várta a gyerekeket, majd Pál Kriszti slágerparádéja és a Pair o’ Dice koncertje szórakoztatta a közönséget. Aztán egy hirtelen jött zápor kicsit módosította a fellépők sorát.

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot Sárváron az eső után

Az Ocho Macho a meghirdetett időpontban lépett a színpadra. Kirchknopf Gergő énekes zenekara lassan 20 éve meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. A szombathelyi gyökerekkel rendelkező „nyolc macsó” az ország elsőszámú hangulatfelelőse, a fesztivál- és klubélet megkerülhetetlen szereplője, a városi rendezvények népszerű fellépője. Nagyszabású, élő koncertjeik rendszerint hatalmas tömegeket mozgatnak meg, ahol az önfeledt szórakozásé és a magával ragadó zenei élményé a főszerep. Így volt ez ezen az estén is, senkit nem riasztott el egy kis zápor, és a tömeg megtöltötte a Posta teret.

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot Sárváron az eső után

Egyedi hangzásviláguknak köszönhetően minden Ocho szám igazi unikum, melynek titka a különböző műfajok fúziójában rejlik: a reggae, a ska, a punk és a latin zene találkozása felejthetetlen összhatást alkotnak. Nagysikerű slágereik, így a „Jó nekem”, a szintén közönségkedvenc „El Mundo Fantástico”, a Kowalsky közreműködésével készült „Képzeld el másképp” is felcsendültek a sárvári koncerten.

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot Sárváron az eső után

Az eső miatt, amely technikai nehézségeket okozott a Retro Partyból az Ocho Macho előtt és után is kapott ízelítőt a közönség. A nyári fesztivált a KösziZíben koncertje zárta.

Az Ocho Macho felforrósította a hangulatot Sárváron az eső után

További híreink

Áramszünet lesz a Kinizsi utcai rendelőkben

2024.05.29

Ezúton értesítjük Tisztelt Betegeinket, hogy 2024. június 4-én kedden 8-16 óráig a Sárvár, Kinizsi utca 13. szám alatti háziorvosi rendelőket is érinti az utcában meghirdetett áramszünet.

Tovább...

Közlekedési és hasznos információk - Korda György és Balázs Klári koncert

2024.05.29

A sárvári nyárköszöntő rendezvény 2024. május 31-én 19:30-kor Thomax koncertjével kezdődik a Posta téren. 21 órakor lép fel Korda György és Balázs Klári, 22 - 24 óráig Pixa zenél.
A rendezvény helyszínén büfé, mobil wc-k üzemelnek a rendezvény ideje alatt. A rendezvényre a belépés ingyenes!

Tovább...

Közel két milliárdos high-tech fejlesztést adtak át a Ságában

2024.05.23

Csaknem kétmilliárd forint értékben adtak át új, robotizált gépeket a Sága Foods Zrt. sárvári üzemében. A beruházás a Nemzetgazdasági Minisztérium Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Programjának köszönhetően valósulhatott meg. Ez a fejlesztés előszobája annak a nagyberuházásnak, amelynek keretében megépül városunkban az új Sága-üzem.

Tovább...

Tovább javul a Kertváros csapadékvíz-elvezetése

2024.05.22

A Kertváros csapadékvíz-elvezetésének javítása is része az „Élhető Sárvár” elnevezésű projektnek, amelyben több fontos beruházás valósulhatott meg az elmúlt időszakban Sárváron. A Kertváros esetében a lakosságot is bekapcsolták a projektbe, és egy szemléletformáló akció keretében esővízgyűjtő hordókat kaphattak a beruházással érintett utcák lakói.

Tovább...

Folytatódtak az útépítések

2024.05.21

A városszerte zajló mélyépítési munkálatok május elején a Fekete-híd utcában folytatódtak. A szakemberek itt a csapadékcsatorna-fedeleket emelték szintbe, és nagyobb felületű burkolatjavításokat végeztek. Megtörtént az útfelújítás a Madách utca Fekete-híd utcai útcsatlakozásánál is.

Tovább...

Emlékhelyek napja a Nádasdy-várban

2024.05.21

Az Emlékhelyek Napja országos programhoz kapcsolódott az idei évben is a Nádasdy Kulturális Központ. A Nemzeti Örökség Intézete országos programsorozata minden év májusának második hétvégéjén a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontosságú helyszínekre hívja fel a figyelmet az Emlékhelyek Napja programmal.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!