Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Hírek

Megnyitotta kapuit Sárvár új prémiumkategóriás szállodája

2024.02.19

Megnyitotta kapuit Sárvár új prémiumkategóriás szállodája, amelyet Ágh Péter és Hende Csaba országgyűlési képviselők Kondora István polgármesterrel, a megye és a város vezetőivel együtt tekintettek meg. A vendégeket Alfred Hackl, a Melea – The Health Concept igazgatója és Bencze Zsolt, a szállodát fejlesztő és üzemeltető Unione Sárvár Kft. ügyvezetője fogadta.

Bencze Zsolt, Dr. Máhr Tivadar, Kondora István, Alfred Hackl, Németh Róbert, Hende Csaba, dr. Kondora Bálint és Ágh Péter a Melea előtt

Hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező egészségügyi, wellness és szállodai szakértők, elismert szakmai partnerek, kiemelkedő tehetségű építészek, illetve belsőépítészek szoros együttműködésével készült el a Melea – The Healt Concept Hotel Sárváron, amelynek köszönhetően egy új prémiumkategóriás szállodával bővült a magyar turizmus.

- A Melea – The Health Concept egy innovatív koncepció, ahol az orvosi szakértelem, a legújabb és legmodernebb berendezések, az organikus és fenntartható konyha, valamint az idilli környezet együtt segíti az egészségtudatos életmód elsajátítását itt, Sárváron – mondta Alfred Hackl, aki nem először dolgozik Sárváron, egy korábbi szállodaprojekt elindításában már részt vett.

Megnyitotta kapuit Sárvár új prémiumkategóriás szállodája

Ágh Péter országgyűlési képviselő elismerően szólt Sárvár új szállodájáról. - Bízom abban, hogy a fejlesztés hozzájárul a város turisztikai erejének, adóbevételeinek növeléséhez és Sárvár hírnevének erősítéséhez! – húzta alá Ágh Péter.

- Ötcsillagos várost építünk szlogenünk egy újabb ötcsillagos szállodával lett erősebb. Ez a szálloda tökéletesen beleillik a sárvári miliőbe, a Csónakázó – tó környezetébe. Remélem, hogy az ideérkező vendégek - miután megismerkednek a szállodával és városunkkal - visszatérnek hozzánk – mondta Kondora István polgármester.

Nyitáskor bejárást tartottak az új szállodában

A Melea olyan egyedi és különleges létesítmény, mint az a Sárvári Arborétumban is megtalálható kockás liliom, amelyről a nevét kapta. Holisztikus megközelítésen alapuló, életminőség-javító programcsomagokat kínál, amelyek segítenek elérni az áhított célt: az egészségben eltöltött hosszú életet.

További híreink

Elindultak a tavaszi munkák a város területén

2024.04.08

A Városháza és a vasútállomás előtt, továbbá a Posta téren is elindultak már a tavaszi munkálatok, amelyek a következő hetekben folytatódnak, és a város több területét is érintik – olvasható a sárvári önkormányzat közösségi oldalán, a Sárvár Lendületbenen.

Tovább...

Befejeződött a Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése

2024.04.05

Sárvár Város Önkormányzata egy sikeres pályázati program keretében felújította és kibővítette a Szatmár utcai óvoda épületét. Március 26-án a Városháza Széchenyi termében megtartották a projekt zárórendezvényét. A Sárvár, Szatmár utcai óvodai telephely fejlesztése című projekt a Széchenyi Terv Plusz keretében valósult meg 350 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Tovább...

Áldott húsvétot kívánunk!

2024.03.29

Minden kedves olvasónknak áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tovább...

Együttműködést kötött a katasztrófavédelem és a Sárvárfürdő

2024.03.29

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. A megállapodás lehetővé teszi, hogy a tűzoltók speciális gyakorlatokat végezzenek a Sárvárfürdőben, továbbá, hogy kitelepüléseket tartsanak, és preventív tájékoztatást adjanak az állampolgároknak.

Tovább...

Áprilisban kerülnek kiosztásra az ingyenes LED-izzók

2024.03.29

Megérkeztek az ingyenes lakossági LED-csere programban igényelt izzók. Több mint 460 sárvári háztartás regisztrált az energiatakarékos LED fényforrásokért, amelyek áprilistól lesznek átvehetőek a Sárvár Arénában.

Tovább...

Ülésezett a sárvári képviselő-testület

2024.03.22

A sárvári képviselő-testület megtartotta márciusi soron következő ülését a Városháza nagytermében.

Tovább...
Értesüljön elsőként városunk híreiről!